18 / 05 / 2024

Başaran Çevre Düzenleme ve Altyapı Hizmetleri İnşaat Emlak

Başaran Çevre Düzenleme ve Altyapı Hizmetleri İnşaat Emlak

Başaran Çevre Düzenleme ve Altyapı Hizmetleri İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sehrat Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos tarihinde kuruldu

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Ekonomist Mert Başaran'dan acil kentsel dönüşüm çağrısı: Çözüm istiyoruz!

Ekonomist Mert Başaran İstanbul'daki kentsel dönüşümün biran önce tamamlanması gerektiğine vurgu yaparak adayların bu konuda plan ve projelerini anlatmasını söyledi.

Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Ev almak isteyenler gündemde yer alan 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını araştırıyor. Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

KOBİ'lere can suyu olacak yeni düzenleme yolda! Limit yükseltiliyor!

KOBİ’lere finansman desteğinin artırılması konusunda can suyu olacak yeni paket hazırlığı başladı. Bu düzenleme ile işletmelerin 100 milyon lira olan kredi kefalet limiti 150 milyon liraya çıkarılacak.

Deprem sigortasında sil baştan düzenleme: Şartlar değişti, fiyat ve teminatlar arttı!

Deprem sigortasının şartları sil baştan değişti. Fiyat ve teminatlar artarken, yeni düzenleme 1 Ağustos itibariyle uygulamaya alındı.

O işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle başlıyor! Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Cirosu 3 milyon TL ve üzerinde olan işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle resmen başlıyor. Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bilişim personeli istihdam edecek! Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından çok sayıda bilişim personeli istihdam edileceği bildirildi. Son başvuru tarihinin 26 Mart 2023 olduğu paylaşıldı. İşte haberin detayları…

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli personellerine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında çalışan sözleşmeli personeller için yeni bir düzenleme yapıldı.

Başaran Çevre Düzenleme ve Altyapı Hizmetleri İnşaat Emlak Haberi

Başaran Çevre Düzenleme ve Altyapı Hizmetleri İnşaat Emlak

Başaran Çevre Düzenleme ve Altyapı Hizmetleri İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sehrat Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. Başaran Çevre Düzenleme ve Altyapı Hizmetleri İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin hissesinin tamamı Sehrat Demir'e ait. 


Başaran Çevre Düzenleme ve Altyapı Hizmetleri İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak taahhüt işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Başaran Çevre Düzenleme ve Altyapı Hizmetleri İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Maden Sokak,...