10 / 05 / 2024

Başaran Güzellik adres

Başaran Güzellik adres

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

'Allah mal sahiplerine sabır versin' diyen Mert Başaran: 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir'

Ev sahibi kiracı kavgaları her geçen gün giderek artarken Ekonomist Mert Başaran'dan da yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Mert Başaran paylaşımında 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir' ifadelerini kullandı.

Mert Başaran duyurmuştu! O evin fiyatı 6 ayda 3'e katladı!

Konut satışlarının durma nokatasına geldiği şu günlerde sosyal medyanın gündemine düşen evin fiyatı dikkat çekti. Mert Başaran'ın, 6 ay önceden tavsiye ettiği evin fiyatı üçe katladı. İşte o ev...

Ekonomist Mert Başaran'dan çok önemli uyarı: Bireysel hisse değil fon alın!

Borsa yatırımcıları her geçen gün artarken Ekonomist Mert Başaran da çok önemli bazı uyarılar yaptı. İşte Mert Başaran'ın "Bireysel hisse değil fon alın" paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girecekler için çok önemli uyarı!

Borsa yatırımcıları her geçen gün artarken Ekonomist Mert Başaran da borsaya yeni girecek olan yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Mert Başaran borsaya yeni girenleri uyardı: Giden gitsin, panik yapma!

Haftanın son işlem gününde BİST100 endeksinde hafif alıcılı başlangıç gerçekleşmesi bekleniyor. Borsa yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girenleri uyardı.

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok konuşulacak emekli maaşı paylaşımı: Seçimde en çok etkileyecek konu bu olacak!

Emekli maaşları gündemden düşmezken, ünlü ekonomist Mert Başaran da yaptığı paylaşımda "Şu emeklilerin maaşlarını lütfen düzeltin" diyerek, bu seçimde en çok etkileyecek konunun bu olacağını söyledi.

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Ekonomist Mert Başaran'dan enflasyon yorumu: Her şey yüzde 50 artsın, kira da yüzde 50 artsın ülkede mağdur kalmaz!

İğneden ipliğe peş peşe gelen zamlarla beraber enflasyon konusu gündemdeki yerini korurken Ekonomist Mert Başaran'dan konu ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Dolar almayın diyen Mert Başaran'dan doları olanlara tokat gibi açıklama geldi! Dolar yerine bunları alın...

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran'dan son günlerde rekor kıran dolar için önemli açıklama geldi. Başaran, özellikle hala dolar almaya devam edenleri uyardı. 

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Başaran Güzellik adres Haberi

Başaran Güzellik adres

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Güzellik veya estetik amaçlı sağlık merkezi, güzellik ve estetik merkezi, güzellik salonu, cilt ve vücut bakımı, masaj salonu, makyaj, lazer ve iğneli epilasyon ve benzeri hizmetler veren işletmeler açmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 2) Saç bakımı, manikür, pedikür, ağda, solaryum işleri yapmak. 3) Erkek ve kadın berberi, güzellik salonları açmak. 4) Kuaförlük yapmak; cilt bakımı, saç bakımı, manikür, pedikür, ağda, solaryum, makyaj işleri yapmak. 5) Kozmetik, güzellik müstahzaratı, vücut ve cilt bakım ürünleri, kolonya, parfüm, şampuan ve benzerlerinin ithalat, ihracat, alım satımı ve pazarlamasını yapmak. 6)...