19 / 05 / 2024

başbakan peşinat teşviği

başbakan peşinat teşviği

Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı peşinat teşviği ile ilgili yorum yaptı. İşte o yorum..

TOKİ'den tam 36 ilde konut ve iş yeri fırsatı! Yüzde 15 peşinat 60 ay vade imkanıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 ilde konut ve iş yeri satacak. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sağlanan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

TOKİ'den tam 33 ilde KDV'den muaf arsa satışı başladı! Ev alamayana yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 33 şehirde yer alan ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sağlanıyor. 

TOKİ 33 il için düğmeye bastı! KDV'den muaf 391 arsa hem yüzde 25 peşinat hem de 48 ay vadeyle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki arsaları yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı. 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile konut satacak. Söz konusu satış açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İşte TOKİ'nin Kocaeli'de satışa çıkardığı konutların yer aldığı bölgeler...

TOKİ yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle konut ve iş yeri satıyor! Dev kampanyada tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Söz konusu kampanyada konutlar ve iş yerleri için yüzde 25 peşinat,  72 ay vade imkanı sunuluyor.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Alya Bahçe'de teslimler Ağustos 2024'te! Yüzde 50 peşinat ve 12 vadeyle villa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Alya Bahçe projesinde yüzde 50 peşinat ve 12 vade fırsatı başladı. Projede teslimler Ağustos 2024'te yapılacak. İşte Alya Bahçe ile ilgili merak edilenler... 

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim? TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut projesinde ismi çıkan vatandaşlar, TOKİ peşinat ödemelerine dair sorular sormaya başladı. İşte TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı!

TOKİ resmen duyurdu! 24 ildeki 244 iş yeri yüzde 25 peşinat, 120 ay vadeyle satılıyor! 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla

TOKİ 24 ildeki 244 iş yerini yüzde 25 peşinat ve 120 ay vadeyle satışa sunuyor. İş yerleri için açık artırma ihalesi 27 Aralık Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ peşinat detayları! TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ peşinat detaylarına dair merakla araştırılıyor. TOKİ sosyal konut kuralarından isimleri çıkan vatandaşlar “TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

Bakan Kurum'dan TOKİ Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu!

TOKİ Sosyal Konut "İlk Evim, İlk İş Yerim" proje çekilişleri devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvuru yapan adaylara teşekkür mektubu yayımladı.

başbakan peşinat teşviği Haberi

başbakan peşinat teşviği
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konut hesabı açarak yüzde 25 peşinat biriktiren vatandaşa devletin yüzde 15 katkı sağlayacağını açıklaması sektörümüzü hareketlendirecek bir gelişmedir. Durağan ilerleyen inşaat sektörü, bu teşvikle birlikte canlanacak ve konut almaya karar veren tüketiciler bu kararlarını hızlandıracaktır. Teşvik, tüketicilerin para biriktirmesine imkan sağlayarak, özellikle orta ve dar gelirlilerin ev sahibi olmasını kolaylaştıracaktır. Sektörümüze de olumlu yansıyacağına inandığım bu konuyu...