05 / 05 / 2024

Başiskele Sahiline ne yapılacak

Başiskele Sahiline ne yapılacak

Başiskele Belediyesi, vatandaşların uğrak yeri olan sahile, 100 araçlık otopark yapmak için kolları sıvadı. Başiskele'nin yoğun trafiği çözülecek.

Başiskele Belediyesi'nden 25 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediyesi'ne ait olan spor tesis alanı vasıflı gayrimenkul 25 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Başiskele Belediyesi'nden 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Başiskele Belediyesi'ne ait olan ticaret alanlı arsa vasfındaki taşınmaz 4 milyon 200 bin TL bedel ile satışa çıkarılıyor. 

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Başiskele Belediye Meclisi'nin Nisan gündeminde imar var!

Başiskele Belediye Meclisi'nin nisan ayı meclis toplantısında Kocaeli Gölcük-Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği'ne ilçeyi temsilen Kemal Erdem, Erkan Kutluer ile Ahmet Çoban seçildi.

Başiskele’ye 8. konak geliyor!

Başiskele’deki 8'nci semt konağı Yeşilyurt mahallesine inşa edilecek. Bugüne kadar üç yerde hizmete açılan semt konaklarından dördünün inşaatı da sürüyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Aylık 370 TL taksitle daire sahibi olunabilen projenin başvuru süreci devam ediyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuru ücreti ne kadar?

Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman başlayacak?

Avrupa Konutları Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan proje 140 milyon TL yatırımla yükselecek. Peki Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman başlayacak?

Kocaeli Başiskele Spor Salonu açıldı!

Başiskele Spor Salonu açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreniyle beraber 2015-2016 Ücretsiz Spor Okulu sezonu da başlamış oldu.

Başiskele Spor Salonu hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Spor Okulları’nın yeni sezonu ile bin kişi kapasiteli Başiskele Spor Salonu’nun hizmete girişini, düzenlediği muhteşem bir törenle açtı, törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı...

TOKİ Edirne Lalapaşa başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Edirne Lalapaşa'da 9 bin 377 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 240 aya varan vade uygulanıyor. Peki TOKİ Edirne Lalapaşa başvuru bedeli ne kadar?

Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman satışa çıkacak?

Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman satışa çıkacak? Avrupa Konutları Başakşehir Kayaşehir'de 603 adet konut ve 17 adet ticari birim olmak üzere 620 bağımsız birim inşa edilecek...

Başiskele Sahiline ne yapılacak Haberi

Başiskele Sahiline ne yapılacak

Başiskele Belediyesi,, vatandaşların uğrak yeri olan sahile, 100 araçlık otopark yapmak için kolları sıvadı Başiskele Belediyesi Organik Pazar alanı projesi ile birlikte 100 araçlık otopark projesi de hayata geçiriyor. Körfez Mahallesi Liman Caddesi ve Mesan Sokağa cepheli kapalı pazar yeri yapımı için çalışmalar devam ederken yaz aylarında sahilde artan araç yoğunluğu nedeniyle Başiskele Sahili’nde 100 araçlık büyük bir otopark çalışması için ekipler kollarını sıvadı. Özellikle yaz aylarında cemiyetlerin fazla olması ve Başiskele’de yaşayan tüm vatandaşların aileleriyle birlikte zaman geçirebilecekleri uğrak yeri olan Başiskele Sahili oldukça yoğun bir trafiğe maruz kalıyor.


Kocaeli...