19 / 07 / 2024

Başkan Tahmazoğlu açıklamaları

Başkan Tahmazoğlu açıklamaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Karataş-Yeditepe-Güneykent'i birbirine bağlayan kavşaktaki trafiği rahatlatmak için yapılan Şahinbey Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar hızla devam ediyor.

Merkez Bankası Başkanı'ndan flaş açıklama. Dolar kuru için 37 TL...

Merkez Bankası Başkanı'ndan dolar kuru hakkında flaş bir açıklama geldi. Dolar kurundaki hareketlilik vatandaşlarımızda da heyecana neden olmuştu.

ATEM Başkanı Akçam: Kirada stopajın artması kira fiyatlarını da artırır!

Kira gelirlerinden yüzde 20 stopaj kesilmesi ve birden fazla evi olandan daha fazla vergi alınması planlanırken son dakika maddelerin taslaktan çıkarıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili ATEM Başkanı'ndan önemli açıklamalar geldi. 

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'nın çimentoculara verdiği süre doldu: 12 yeni beton santrali için düğmeye bastı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, resmi X sosyal medya hesabından beton fiyatlarının makul seviyeye gelmesini planlayarak, 12 adet yeni beton santrali kurulması için düzenleme yaptıklarını açıkladı. İşte detaylar...

 ATEM Başkanı Akçam açıkladı: Kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamalarda kirada yüzde 25 sınırının uzatılmayacağının sinyalini verdi. Peki kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur? ATEM Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

ATEM Başkanı'ndan belediyelere çağrı!  Konut arzı için imarlı alanlar genişletilmeli! 

ATEM Başkanı Hakan Akçam hobi bahçelerinin yoğun olduğu tarım arazilerinin imara açılarak konut arz sıkıntısının giderilmesine yönelik imar çalışmalarının genişletilmesi konusunda belediyelere seslendi.

Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan şaşırtan açıklama: Asgari ücrette tek artış dillendirildiği için bunu varsaydık!

Ekonomi dünyası ve piyasalarda tüm gözlerin çevrildiği asgari ücrete ara zam konusu ile ilgili Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan çarpıcı bir son dakika açıklaması geldi. Karahan, tek artışın varsayıldığını belirtti. İşte o son dakika açıklaması... 

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

ATEM Başkanı'ndan Belediyelere çağrı: Konut sektöründeki sorunlar sizlerin katkılarıyla çözülecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı 31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Konut sektöründe yaşanan sorunların belediyelerin de vereceği katkılarla çözüleceğini söyleyen Akçam, ATEM olarak belediyelerle iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade etti.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İZTO Başkanı Özgener’den ‘yarısı bizden’ çağrısı: İzmir için de uygulansın! 

İş dünyası buluşmasında önemli açıklamalar yapan İZTO Başkanı Mahmut Özgener mega kent İstanbul için uygulanan “Yarısı Bizden" kampanyasının İzmir için de uygulamaya alınması gerektiğini söyledi.

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Başkan Tahmazoğlu açıklamaları Haberi

Başkan Tahmazoğlu açıklamaları

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, inşaatın ekim ayı sonunda tamamlanacağını söyledi. 


KESİNTİSİZ YOL 

Karataş, Yeditepe ve Güneykent mahallelerini birbirine bağlayan kavşakta genişletme ve yeni köprülü kavşak yapma çalışmaları geçtiğimiz haziran ayında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi'nin işbirliğiyle başlatıldı. Kent içi trafiği rahatlamak için yapılan köprülü kavşağa Yeşilvadi Bulvarı da bağlanarak Havaalanı Yolu ile Burç Kavşağı arasında kesintisiz bir yol yapılması planlanıyor. Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte şehir içi trafiğinde büyük bir rahatlamanın olacağını söyleyen Başkan Tahmazoğlu, "Burası Şahinbey için çok önemli bir kavşak. Gerek Karataş'ın şehir bağlantısı, gerekse havaalanı yolundan başlayan, Dutluk'tan geçen ve Kilis yoluna bağlanacak olan Yeşilvadi Bulvarı'nın üzerinde olan bir kavşak. O açıdan da hem kuzey-güney aksında, hem doğu-batı aksında çok önemli bir görev icra edecek olan Şahinbey Kavşağı...