03 / 05 / 2024

Basri Güzeloğlu

Basri Güzeloğlu

Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocukları ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Rehabilitasyon Merkezi’nin hemen yanında bulunan alana tüm çocukların spor yapmaları için bir tesis yapacağını belirtti.

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Ev fiyatlarının düşmesi söz konusu değil: Nüfus arttıkça, fiyat artışı devam eder! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarının seyrini merak ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatlarında düşüş olacağını ümit eden vatandaşlara konu hakkında açıklamalar yaptı.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Ev satacaklar aman dikkat! Artık yasaklandı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan taşınmaz ilanı düzenlemesine yönelik, "Bundan sonra emlakçı bir ilan girmek istiyorsa, yetki belgesi alması lazım. Dairenizi satmak istiyorsanız ve emlak danışmanıyla çalışacaksanız" dedi.

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Can Ozan Gülalioğlu tarafından kuruldu.

Seçimden sonra konut fiyatları artabilir!

Konut satışlarında yaşanan durgunluğa ilişkin değerlendirmelerde bulunan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu konutta yükselişin olacağına dikkat çekti.

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Basri Güzeloğlu Haberi

Basri Güzeloğlu

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Köseköy’de bulunan Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Güzeloğlu’na ziyarette eşi Ayşe Güzeloğlu, Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Aile, Sosyal ve Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez eşi Rahime Üzülmez, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş eşi Nurhan Durmuş, Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Turgay Akdoğan eşlik etti. Rehabilitasyon Merkezi'ni gezen Güzeloğlu orada eğitim gören çocukların doğum gününü kutlayarak armağanlar dağıttı.


PASTA KESİLDİ

Vali Hasan Basri Güzeloğlu Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni dolaşarak çocukların eğitim alanlarını gezdi ve çocukların yaptığı sanat eserlerini inceledi. Çocuklara armağanlar dağıtan Güzeloğlu, ardından Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören Firuzan Akkuş ve Ahmet Berkan Doğan’ın doğum günü pastasını birlikte kesti.


SPOR ALANI YAPACAĞIM

Çocuklara müjdeli bir haber veren Güzeloğlu,...