04 / 10 / 2024

Başyurt Sitesi İcradan Satılık

Başyurt Sitesi İcradan Satılık

T.C. Edremit 1. İcra Müdürlüğü, Balıkesir ili Edremit ilçesi Avcılar köyü Budansazı mevkiindeki Başyurt Sitesi'ndeki dubleks meskeni 120 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 18 Eylül 2012 Salı günü yapılacak

1957 yılında Topkapı veya Yenikapı'ya üniversite öğrencilerine yurt sitesi planı!  

1957 yılında İstanbul Üniversitesi öğrenci birliği, öğrencilerin yurt konusunu tekrar gündeme getirmiş ve konuyla ilgili bazı kararlar alınmış. İşte ayrıntılar...

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yurt dışına çıkış harcı ile ilgili açıklama geldi!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yurt dışına çıkış harcına yönelik açıklamalarda bulundu. Yapıla Açıklama kapsamında "Yurt dışına çıkış harcının, yurt dışına çıkış tarihinde yürürlükte bulunan miktarlar üzerinden ödenmesi gerekir" diye ifade edildi.

Bağcılar Ece Sitesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenimahalle Mahallesi, Ece Sitesi ve Çevresi Riskli Alana İlişkin Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Zorunlu kış lastiği uygulaması bugün yurt genelinde başladı

İstanbul'da 25 Kasım 2023'te başlayan ticari araçlar için kış lastiği kullanım zorunluluğu, yurt genelinde bugün başladığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

KYK yurt başvuruları başladı! KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvurularının başladığını resmen açıkladı. Peki KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

2023-2024 KYK burs ve yurt başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK burs ücreti ne kadar?

YKS'ye giren milyonlarca aday, 2023-2024 Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve yurt başvuru tarihlerinin başlayıp başlamadığını sorguluyor. Peki, 2023-2024 KYK burs ve yurt başvuru tarihleri belli mi? İşte detaylar...

TEİS Genel Başkanı: Yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal oldu!

TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, ilaç fiyatlandırmasında dikkate alınan avro kurunun piyasadaki gerçek kur seviyesine yükseltilmesini talep etti ve “Avro kuru nedeniyle yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal gibi görünüyor" dedi.

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Başyurt Sitesi İcradan Satılık Haberi

Başyurt Sitesi İcradan Satılık

Verilen ilan şöyle;


TC EDREMİT 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2011/1243 TAL.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, değeri, adedi, evsafı:

Tapu Kaydı: Balıkesir ili Edremit ilçesi Avcılar köyü Budansazı mevkii Cilt 27, Sayfa: 2613, Ada: 137, Parsel: 1 de tapuya kayıtlı 3.788,95 m2 miktarında 8/192 arsa paylı 24 adet betonarme dubleks yapı vasfında B Blok Zemini Bağımsız Bölüm: 2’deki Dubleks Mesken vasfındaki taşınmaz..

Taşınmazın Halihazır Durumu: Taşınmaz'Avcılar köyü Budansazı mevkii Başyurt Sitesi 137 ada 1 parsel, B Blok 2 Edremit/Balıkesir açık adresinde yer almaktadır. Taşınmaza ulaşım sürekli toplu taşıma araçları ile sürekli olarak Çanakkale-lzmir karayolu üzerinden sürekli olarak sağlanmaktadır. Belediye hizmetlerinden istifadesi kısıtlıdır. Sosyal donatı alanlanna uzak olan taşınmazın bulunduğu bölgedeki taşınmazlar genellikle yazlık olarak kullanılmaktadır. Orta-iyi gelir grubunun tercih...