07 / 05 / 2024

Batman Eski Çarşıdaki yüksek kiralar dükkanları kapatıyor

Batman Eski Çarşıdaki yüksek kiralar dükkanları kapatıyor

Bir dönemler 1. ila 2. caddeyi birbirine bağlayan eski çarşının hareketli pasajlarında bir çok işyeri kepenk indirdi. Piyasadaki durgunluktan kirayı ödeyemez hale gelen Batmanlı bazı esnaflar, işyerlerini boşaltmak zorunda kaldı.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Dolar 32 TL'yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

Son dakika dolar kuru bugün 32 lirayı geçerek 33 liraya merdiven dayadı. Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar ise Kapalıçarşı'daki dolar alım satım makasının açıldığını söyleyerek uyardı; Bir kaç gün içinde...

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Piyasalarda normalleşme başladı! Dövizde ‘üçlü kur’ dönemi sona erdi!

Seçim öncesi piyasalardaki belirsizlik ve kurlarda oluşan baskı nedeniyle oluşan üçlü kur dönemi sona erdi. Kapalıçarşı’daki dolar kuru, banka kotasyonlarının altına geriledi.

Altın makas açılıyor! Piyasada altın alıp satmak da zorlaştı!

Döviz kurlarından sonra altın fiyatlarında da makas açıldı. Borsa İstanbul’da işlem gören altın sertifikası ile Kapalıçarşı’daki gram altın fiyatları arasında makasın giderek açıldığını söyleyen uzmanlar, bu koşullarda altın alım satım koşullarının zorlaştığına dikkat çekiyor.

Ziraat Bankası açıkladı! Ziraat Bankası altın ve dolar ne kadar oldu? İşte Ziraat bankası canlı altın ve dolar kuru

Altın ve dolar almak isteyen vatandaşlar hem bankalardaki hem de de Kapalıçarşı'daki altın ve dolar fiyatlarını araştırıyor. Ziraat Bankası'nın 10 Kasım 2022 güncel altın ve dolar rakamları açıklandı. Peki Ziraat Bankası'nda altın ve dolar kuru ne kadar?

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatlarında son dakika! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik almak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını merak ediyor. Kapalıçarşı'daki altın bilezik fiyatlarını araştıran vatandaşlar ''bugün altın bilkezikleri ne akdar oldu?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar fiyatları 4 Kasım 2022 ne kadar?

Binlerce kişi bankaların ve Kapalıçarşı'daki canlı gram altın ve dolar fiyatlarını araştırıyor. Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar alış satış fiyatları belli oldu. İşte 4 Kasım 2022 Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar kuru alış satış fiyatı.

İstanbul'da 7 milyonluk foreks vurgunu Gözaltılar var

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı foreks işlemleriyle dolandırıcılık yapan şüphelilerin, internet sitesi üzerinden müşteri buldukları, topladıkları paraları paravan şirketler ve Kapalıçarşı'daki bir kuyumcu üzerinden çevirdikleri beli

22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2022 altın bilezik fiyatları...

Milyonlarca vatandaş hem yatırım yapmak hem altın almak için sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altının gramı şu dakikalarda 915 liradan işlem görürken altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Nisan 2022 altın bilezik fiyatları...

Son dakika! 22 ayar bilezik alış ve satış fiyatları kaç lira? 4 Nisan 2022 bilezik fiyatları...

Milyonlarca kişi yatırım yapmak ve tasarruf etmek için sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altının gramı şu dakikalarda 915 liradan işlem görürken bilezik fiyatları kaç lira oldu? 22, 18 ve 14 ayar bilezik bugün ne kadar?

Son dakika! 22 ayar bilezik alış ve satış fiyatları kaç lira? 31 Mart 2022 bilezik fiyatları

Milyonlarca kişi yatırım yapmak ve tasarruf etmek için sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altının gramı şu dakikalarda 914 liradan işlem görürken bilezik fiyatları kaç lira oldu? 22, 18 ve 14 ayar bilezik bugün ne kadar?

Batman Eski Çarşıdaki yüksek kiralar dükkanları kapatıyor Haberi

Batman Eski Çarşıdaki yüksek kiralar dükkanları kapatıyor

“KİRAYA ÇALIŞIYORUZ”

Bir zamanlar kentin işlek güzergahlarındaki pasajlardaki gözde işyerlerinin bir bir kapandığına işaret eden bazı esnaflar, şöyle konuştular : “Gerek kira, gerekse de piyasadaki durgunluk yüzünden yılların esnafları bile artık mesleği terkediyor. Çünkü işyerinin kirasını çıkaramayanlar var. Batman’ın eski çarşı merkezindeki gözde işyerleri son iki ayda boşaldı. Boşalan işyerlerini de yüksek kira yüzünden kimse kiralamıyor. Böyle giderse bir çok esnaf mesleğini terketmek zorunda olacak. En azından işyeri sahiplerinin kirayı arttırmamaları gerekiyor. Bu konuda Esnaf odalarının da kira için gerekli girişimlerde bulunması kaçınılmaz olmuştur.”


Batman...