08 / 05 / 2024

battalgazi belediyesi idlik iyilik konutları yardım

battalgazi belediyesi idlik iyilik konutları yardım

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Malatya'daki 24 adet gayrimenkul satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesinde yer alan 24 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Malatya Battalgazi'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Malatya'da dönüşümle inşa edilen evlerin fazlası depremzedelere verilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından Elazığ depreminden sonra riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 684 konutun 284 tanesi depremzedelere verilecek...

O ildeki 3 adet arsa 3 taksit fırsatıyla satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Malatya ili Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 3 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Malatya Battalgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Malatya'da 49.4 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 49 milyon 400 bin TL'ye ihale edecek...

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Salı günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 19 taşınmazdan 16'sını "Açık Teklif Usulü", 3'ünü de "Kapalı Teklif Usulü" ile satışa çıkardı.

Sancaktar Türbesi restore edilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından tarihin önemli miraslarından olan Sancaktar Türbesi için restorasyon çalışmaları başladı.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Battalgazi Belediyesi hayata geçirilen ve Çöşnük Mahallesi’nde yapılacak olan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları başladı.

Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi Çayırbaşı Sokakta asfalt çalışması gerçekleştirildi.

battalgazi belediyesi idlik iyilik konutları yardım Haberi

battalgazi belediyesi idlik iyilik konutları yardım

"Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" sloganıyla inşa edilen İyilik Konutları'na yapılan yardımlar gün geçtikçe büyüyor. İlkha'da yer alan habere göre; Batman  İl ve İlçe Müftülükleri, din görevlileri ve hayırseverler kampanya kapsamında 20 ev bedelini Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesine bağışladı.

Batman İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şube Başkanı Turgut Erhan, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin uzun yıllardır yaşanan iç savaş nedeniyle Suriye’deki mazlum insanlara destek verdiğini dile getirdi. Bombalardan kaçan insanların İdlib’de yaşamaya başladığını ve burada da çeşitli saldırılara maruz kaldığını anlatan Erhan, Türkiye Diyanet Vakfının kentte çadırlarda kalanlara yönelik “İyilik Konutları” inşa ettiğini belirtti.

Erhan, bu kapsamda Batman İl ve ilçe Müftülükleri, din görevlileri ve  hayırseverlerin desteğiyle kampanya kapsamında 20 konut bedeli bağışlandığını ifade ederek, şunları söyledi: 

“Personellerimiz başta olmak...