09 / 05 / 2024

bay inşaat nerede

bay inşaat nerede

42 Maslak Yatay Ofisler'deki galeri ofisine taşınıyor. 17-24 Mart tarihleri arasında Bay İnşaat şantiye ofisinde olacak olan satış ofisi 24 Mart itibari ile yeni yerinde hizmet verecek...

Bir zincir markette inşaat malzemesi satışı yapılması meclis gündeminde!

Bir zincir markette yanıcı inşaat ve nalburiye malzemesi satışı yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

İzmir'de yapılan LNG depolama tesisi inşaatıyla ilgili iddialar mecliste!

İzmir'de yapımı devam eden bir LNG depolama tesisi inşaatıyla ilgili çeşitli iddiaları mecliste konu oldu. Konuya ilişkin olarak İzmir Milletvekili Tacettin Bayır soru önergesi hazırladı..

Bankalar inşaat sektörü için faiz indirmeli!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldırım Gökkaya, bugünkü yazısında inşaat sektöründeki milli seferberliği değerlendirdi. Gökkaya, yazında ''İnşaat sektörü burada ama bankalar nerede?'' sorusunu sordu.

Mihail Men: Türk inşaat şirketlerinin projelere katılımını engelleyeceğiz!

Rusya Bayındırlık ve Kamu Hizmetleri Bakanı Mihail Men, "2016 yılının başından başlayarak Türk şirketlerinin Rusya'daki inşaat sektöründeki katılımlarını minimize edeceğiz" açıklaması yaptı.

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Enes Bayraktar tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Şehit Yılmaz Özdemir Caddesi'nde kuruldu.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nerede yapılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde, tarafların haklarının yanı sıra, binanın nasıl inşa edileceği gibi bilgilere de yer verilmesi gerekiyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nerede yapılır?

DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY On Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi fesih nedenleri!

Arsa sahipleri ile müteahhit arasında kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanıyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl feshedilir? Dava nerede açılır?Kat karşılığı inşaat sözleşmesi fesih nedenleri nelerdir?

bay inşaat nerede Haberi

bay inşaat nerede

Bay İnşaat İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta inşa edilen 42 Maslak Yatay Ofisler'deki galeri ofisine taşınıyor. 17 Mart 2014 tarihi itibari ile 42 Maslak ofisini taşıyor. 


17-24 Mart tarihleri arasında Bay İnşaat şantiye ofisinde olacak olan satış ofisi 24 Mart itibari ile yeni yerinde hizmet...