28 / 04 / 2024

Bayraktar İnşaatın aile bakanlığına kiraladığı bina

Bayraktar İnşaatın aile bakanlığına kiraladığı bina

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmet binasının sahibi Bayraktar İnşaatın patronu Mehmet Bayraktar, söylentilerden bunaldı, bakanlığa " İstediğiniz zaman binayı boşaltabilirsiniz " dedi.

Bayraktar İnşaat, Bakanlık'a kiraladığı binanın kirasını az buldu!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmet binasının sahibi Bayraktar İnşaatın patronu Mehmet Bayraktar, söylentilerden bunaldı, bakanlığa " İstediğiniz zaman binayı boşaltabilirsiniz " dedi.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Ailelere mayıs ayı sürprizi. Aileler hemen baksın. Aile Bakanlığı ödemeleri alanlar da

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destekler devam ediyor. Aile Bakanlığı'nın ödemelerinin yanı sıra ihtiyacı olan ailelere fatura desteği de sağlanıyor. Fatura desteğinin detayları haberimizde...

Duyan duymayan kalmasın! Aile Bakanlığı düzenli olarak 730 TL verecek! Nisan ayında alabileceksiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahiplerine yönelik yeni ödeme müjdesini verdi. Bakanlığın aldığı kararla şartları sağlayanlara düzenli olarak 730 TL verilecek.

Mart ayının aile destek parası ne zaman yatacak? Aile destek paraları yatıyor mu?

Aile destek ödemeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar özellikle mart ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağını araştırmaktadır. İşte detaylar!

Bayraktar'dan afetzedeler için görülmemiş imkan! Depremzedelerin yüzünü güldürdü

Afet bölgesine destek üzerine destek gelirken bir müjdeli haber de BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi. Bayraktar'ın sunduğu kampanyanın detayları haberimizde.

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen buraya bakın! Aile bakanlığı tık diye 1.700 TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yeni yardım haberi! Çocuklu ailelere bin 700 TL para tıkır tıkır yatacak! Lütfen son başvuru tarihinden önce hemen bakın! İşte tüm detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan sonra bir adım da Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan! Sakın parayı kaçırmayın Aile Bakanlığı'nın destek

Aile Bakanlığı'nın destek ödemelerinin ardından bir destek ödemesi de Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık gençlere yönelik önemli bir ödeme gerçekleştirecek.

Bayraktar İnşaatın aile bakanlığına kiraladığı bina Haberi

Bayraktar İnşaatın aile bakanlığına kiraladığı bina


Aile Bakanlığı’na ısmarlama gökdelen yapıp fahiş bedele kiraladığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Bayraktar İnşaatın sahibi Mehmet Bayraktar, bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. İlk kez basının karşısına geçen Bayraktar, “Öyle iddia edildiği gibi gökdeleni devletin siparişi üzerine ya da ısmarlama yapmadım. Özel sektörü düşünerek inşa ettim. Ancak Bakanlık’tan geldiler, binayı kiralamak istediklerini söylediler. Ben de toptan olduğu için metrekaresini 18 liradan kiraya verdim. Şuanda da metrekare bedeli 21 lira" dedi.


"VERGİ DAHİL AYDA 850 BİN LİRA KİRA ALIYORUM"

Mehmet Bayraktar, Aile Bakanlığı’na iki kuleden birini kiraladıklarını, kiralanan bölümün toplam 37 bin 500 metrekare olduğunu anlattı. Bakanlık’tan vergisi dahil ayda 850 bin lira kira bedeli aldığını açıklayan Bayraktar, "Binayı toptan kiraladıkları için fiyatı ucuz tuttum. Yoksa yanındaki binanın metrekaresini şu anda 52 liradan kiraya...