09 / 05 / 2024

bayram trafiğine havadan destek

bayram trafiğine havadan destek

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı, Kurban Bayramı nedeniyle oluşan trafik yoğunluğunu çözmek amacıyla İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 6 büyük ilde 26 helikopterle, trafik polislerine havadan destek veriyor...

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

İstanbullular aman dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından gerçekleştirilen, N Kolay'ın isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen İstanbul Yarı Maratonu yarın koşulacak. Parkur ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

Alanya'da 50 yıldır trafiğe kapalı yol yeniden hizmete açıldı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Ev Restoran'ın yanında 50 yıldır araç trafiğine kapalı yolu hizmete açtı.

Avrasya Tüneli trafiğe açıldı!

Asya ve Avrupa'yı deniz tabanından karayoluyla birleştiren tarihi proje Avrasya Tüneli, sabah 07.00'dan itibaren araç trafiğine açıldı.

Avrasya Tüneli projesinde son 15 gün!

Asya ve Avrupa yakasını denizin altından karayolu trafiğine bağlayacak olan Avrasya Tüneli Projesi, açıklanan açılış tarihine 15 gün kala sahil yolları ile birlikte havadan görüntülendi. Tünelin girişine yerleştirilecek çelik konstrüksiyonun yapımında sona gelindi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul trafiğini yüzde 20 rahatlattı!

Vatan Gazetesi muhabiri Burak Kara Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Gürsoy ile 3’üncü Köprü’nün İstanbul trafiğine katkısını konuştu. İşte o haber...

Kabataş Martı Projesi, deniz trafiğini durduracak!

HALİÇ Metro Geçiş Köprüsü’nün de mimarı olan Hakan Kıran tarafından tasarlanan Kabataş Martı Projesi’nin inşaatı 28 Temmuz’da başlıyor. İnşaat süresince Kabataş deniz trafiğine tamamen kapatılacak.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da açılacak!

İstanbul trafiğine havadan çözüm olacak Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da açılacak. Yaklaşık 15 kilometre olacak hattın maliyeti 861 milyon 172 bin lira olacak.

İstanbul trafiğine yepyeni bir çözüm!

İstanbul trafiğini değiştiremezsiniz ama hayatınızı değiştirebilirsiniz. Trafiği hayatınızdan çıkarmak için, hem şehrin merkezinde, hem de her yere kolayca ulaşabileceğiniz bir semtte yaşayın.

İspanyol Modeli Karayolu trafiği rahatlatacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, içinden çıkılmaz bir hal alan İstanbul trafiğine çözüm olarak yeniden karayolu yapmayı planlıyor. ŞPO Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Kargül, ‘İspanyol modeli’ olarak ifade edilen projeyi değerlendirdi.

bayram trafiğine havadan destek Haberi

bayram trafiğine havadan destek

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı, Kurban Bayramı nedeniyle oluşan trafik yoğunluğunu çözmek amacıyla İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 6 ilde 26 helikopterle, trafik polislerine havadan destek veriyor.


Kurban Bayramı tatili dolayısıyla bazı yollarda trafik yoğunluğu başladı.


Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı ve Trafik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, bayram tatiline çıkan vatandaşların oluşturduğu yoğun trafik nedeniyle olabilecek trafik kazalarının önüne geçebilmek için koordineli çalışma başlattı. 


Polis ekipleri, Havacılık Dairesi Başkanlığına ait helikopterlerle Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Diyarbakır ve Adana'yı çevre illere bağlayan karayollarında, bayram tatili dolayısıyla artan trafiği izlemeye aldı. Helikopterlerdeki ekiplerce havadan denetlenen karayolu trafiğinde, kurallara uymayan sürücüler karadaki ekiplere bildirildi. Hız sınırını aşan, şerit ihlalinde bulunan araç sürücülerine, helikopterdeki ekibin ihbarının ardından karadaki polis ekipleri müdahale etti.


Helikopter ekibi, ayrıca...