06 / 05 / 2024

Bebek Balıkçısı ulaşım

Bebek Balıkçısı ulaşım

Her daim İstanbul'un en iyi balıkçıları arasında gösterilen, cemiyet ve sanat hayatından ünlülerin uğrak yeri olan Bebek Balıkçısı, Pendik Marina'nın ardından Ataşehir Bulvar 216'da üçüncü şubesini açmış...

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Tapu sicilindeki kamusal kısıtlamaların kaldırılmasıyla taşınmaz bilgilerine ulaşılabilecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, tapu siciline idareler tarafından konulan kamusal kısıtlamaların entegrasyonu ile taşınmazların yer aldığı yerlere ait "afet alanları, fay hatları, " gibi bilgilere isteyen herkesin ulaşabileceğini belirtti.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

Doğal sit alanlarına bungalov ve balık çiftliği yasağı getirildi!

Doğal sitlerin ‘nitelikli doğal koruma alanlarında’ belirli kriterlerin yerine getirilmesi amacıyla bungalov ve balık çiftliği yapımına izin verilmişti. Ancak son karar ile hem bungalov yapımı hem de balık çiftliklerinin yapımı yasaklandı.

Bebek Balıkçısı ulaşım Haberi

Bebek Balıkçısı ulaşım

Her daim İstanbul'un en iyi balıkçıları arasında gösterilen, cemiyet ve sanat hayatından ünlülerin uğrak yeri olan Bebek Balıkçısı, Pendik Marina'nın ardından Ataşehir Bulvar 216'da üçüncü şubesini açmış. Ataşehir'deki şubesine de aynı lezzeti, şık dekorasyonu ve kaliteli servisini götüren ünlü balıkçı; bölgenin en gözde mekanı olmuş bile. Görenler hem mekanı, hem de meze ve balıklarını anlata anlata bitiremiyor. Yeni şubeler açarak Bebek Balıkçısı'nı İstanbullular'ın ayağına götüren mekanın ikinci kuşak temsilcisi Cem Karabulut'a teşekkür etmek lazım... 


Bülent...