09 / 05 / 2024

Bedri Tekin iş kazası açıklaması

Bedri Tekin iş kazası açıklaması

MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Tekin, son günlerde yaşanan iş kazalarına ilişkin, Türkiye'de iş yerlerinin yüzde 3'ünün denetlendiğini, böyle bir yerde de önlemlerin alınmasında sıkıntı olduğunu belirtti...

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Tüm sınıflarda müfredat değişimi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine toplantısının arakasından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, tüm sınıflarda okutulan derslerde müfredat değişikliği yapacaklarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu! Öğretmen atamalarında değişikliğe gidiliyor! İşte yeni sistem...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında gelen soruları tek tek yanıtlayarak öğretmen atamalarında değişikliğe gidileceğini açıkladı.

Yeni eğitim öğretim yılı için sil baştan düzenlemeler geliyor! Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 1 Eylül itibarıyla yeni eğitim öğretim yılı içn yeni düzenlemlerin yolda olduğunu açıkladı.  Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Atatürk Orman Çiftliği'yle ilgili önerge verildi!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Atatürk Orman Çiftliği ilgili soru önergesi verdi. Tekin Bingöl, sorularının Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Tekin Bingöl'den özelleştirme tepkisi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre, 2002'ye kadar geçen 16 senede toplam 8 milyar dolar tutarlı özelleştirme işlemi gerçekleştirildi. CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, konuya tepki gösterdi.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul çağrısı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yazılı bir basın açıklamasında bulundu ve yeni ‘reform’ için çağrı yaptı. Gürsel Tekin, açıklamasında Kanal İstanbul projesinin durdurulması için çağrıda bulundu.

Gürsel Tekin'den İstanbul'un 2 ilçesindeki imar planı değişikliğine tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın iki ilçede yaptığı imar planı değişikliğine tepki gösterdi. 

Gürsel Tekin'den Kanal istanbul ÇED raporu açıklaması!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, Kanal İstanbul projesinin bilirkişi heyetinden bir akademisyenin tehdit ve baskı gördüğünü ileri sürerek görevinden çekildiğini duyurmuştu. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul tepkisi!

Kanal İstanbul’un, ulaşım projesi olmadığını iddia eden CHP Milletvekili Gürsel Tekin, “Bu proje kent suçudur. 90 milyonun hakkı olan para, halk için harcanmalı” diye konuştu.

Tekin Bilim Makina Mühendisliği Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Bilim Makina Mühendisliği Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Iradj Najdtaghavıan tarafından kuruldu.

Bedri Tekin iş kazası açıklaması Haberi

Bedri Tekin iş kazası açıklaması

MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Tekin, son günlerde yaşanan iş kazalarına ilişkin, Türkiye'de iş yerlerinin yüzde 3'ünün denetlendiğini, böyle bir yerde de önlemlerin alınmasında sıkıntı olduğunu söyledi. Tekin, "Devletin de bu anlamda müfettiş sayısı az. iş yerlerinin yüzde 3'ü denetleniyor. Diyebilirsiniz her iş yerine bir müfettiş mi koyacaksınız? Hayır ama benim denetlendiğimi duyduğunda bana yapılan işlemlerden dolayı o da kurallara uyacak." dedi. 

Türkiye'de her zaman büyük kazaların olabileceğine işaret eden Tekin, özellikle inşaat olmak üzere tüp patlamaları ile ilgili, gazla ilgili her zaman patlama beklenebileceğini söyledi. 


Milli...