02 / 05 / 2024

Begüm Şen nerede yaşıyor

Begüm Şen nerede yaşıyor

Begüm-Adnan Şen çifti, Jennifer Lopez ve Kris Jenner’in evlerinin bulunduğu Beverly Hills’ten ev aldı. Mart ayında taşınmayı planlayan çift Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı almıştı.

Begüm Şen Los Angeles'a taşındı!

Oğlu Alp Şen'i kaybettikten sonra Los Angeles'a yerleşmeye karar veren Begüm Şen, önceki gün küçük oğlu Can ve annesi Deniz Tanık'la birlikte ABD'ye gitti.

Temettü portföyü nasıl yapılmalı? Yatırımcılar bu hisselere aman dikkat!

Son zamanlarda temettü yatırımı en çok merak edilen konulardan oluyor. Yatırımcı Emre Kadero, X sosyal medya hesabından temettü portföyünün nasıl yapılabileceği ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok kazandıran hangisi oldu?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok hangisinin kazandırdığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ocak 2010’da altın, dolar, Bim Mağazaları, Ege Endüstri ve Turkcell’e yatırılan 100 bin TL ne kadar oldu? İşte şaşırtan yanıt...

Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? Ev alacaklar dikkat! 

Dünyada en yüksek emlak balonu riskine sahip şehir belirlendi. Peki Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? İşte ayrıntılar...

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbilgin tarafından kuruldu.

Emekliye ara zam yapılacak mı? En düşük emekli zammında son durum ne? SSK, Bağkur emeklileri hemen bakın!

Emekliye ara zam yapılacak mı sorularının yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekli zammında son durum ne? SSK, Bağkur emeklileri hemen bakın...

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Aile destek ödemesi alanlar hemen kontrol edin! Eylül 2023 Aile Destek Programı ödemesi yattı mı? En az 850 TL veriliyor

Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki Eylül 2023 Aile Destek Programı ödemesi yattı mı? Ödemeler ne zaman yapılacak? 

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Son dakika: Bugün deprem mi oldu? Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? 18 Temmuz 2023!

Kandilli ve AFAD son depremler listesi 18 Temmuz Salı günü için yayınlandı. Peki, az önce deprem mi oldu? Türkiye'de en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte ayrıntılar...

Begüm Şen nerede yaşıyor Haberi

Begüm Şen nerede yaşıyor

Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı alan Begüm Şen, dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Kim Kardashian’ın annesi Kris Jenner’in Beverly Hills’te oturduğu yerden ev aldı. 


İnşaatı bitmek üzere olan eve önümüzdeki ay taşınacak olan Begüm-Adnan Şen çifti, şu an yaşadıkları evin dört misli büyüklüğündeki malikanelerine taşınmanın heyecanı içerisindeler. 


Los Angeles’ta inşaat sektörüyle ilgilenen Adnan Şen, yeni evinin hazırlıklarıyla uğraşıyor. Okulların kapanmasıyla 7 Temmuz’da Türkiye’ye gelmeyi planlayan Begüm-Adnan Şen çifti, Zorlu’daki evlerinde yaşayacak. 


Şen çifti, dünyaca ünlü yıldızlara komşu olacakları evlerinde yeni bir hayata başlayacak. Türkiye’deki işleri için Adnan Şen’in İstanbul’a gelmesiyle, Begüm Şen’in babası Süha Tanık ve ağabeyi Hakan Tanık, Begüm Hanım’a yardım etmek ve Süha Can’ı okula götürüp getirmek için Amerika’ya gitti.


Şen çifti, dünyaca ünlü yıldızlara komşu...