29 / 04 / 2024

belediye evleri

belediye evleri

Çukurova Belediyesi, 3 ayrı ekiple Güzelyalı, Kurttepe, Belediye Evleri bölgesinde çalışmaları sürdürüyor İhale prosedürü yüzünden kısmi gecikme yaşayan Çukurova Belediyesi, asfalt seferberliği başlattı.

1946 yılında Belediye, konut buhranını önlemek için ev inşa edecek!

1946 yılında Belediye, şehirdeki konut buhranını önlemek için ilk etapta 5 bin bina inşa edecekmiş. Dar bütçelilere yönelik inşa edilecek evler kira paralarından ibaret taksitler mukabilinde satılacakmış.

Soner Çetin: Belediye Evleri yüz akımız olacak!

Başkan Soner Çetin: "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümünü Çukurova Belediyesi olarak Belediye Evleri'nde yapmak bize kısmet olacak. Belediye Evleri'nde oturan vatandaşlarımız rahat olsun. Bu proje bizim yüz akımız olacak" dedi.

Soner Çetin: Belediye Evleri için acele edin!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşüm için aylardır Bakan imzası bekleyen Belediye Evleri sakinleri adına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye "Sayın Bakan lütfen biraz acele edin" diye seslendi.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Ankara'da öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacak!

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacağını duyurdu.

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

belediye evleri Haberi

belediye evleri

Güzelyalı, Belediye Evleri, Ruh Sağlığı Hastanesi arkasındaki üç bölgede yapılan asfalt ve onarım çalışmalarına Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de eşlik etti. A kalite asfalt yöre esnafı ve vatandaşlardan tam not alırken Başkan Çetin, "Çukurova'da bozuk yol bırakmayacağız. Karayolları standardında yol yapıyoruz" dedi. Asfalt dökülen yerlerde inceleme yapan Çetin'e vatandaşlar ve esnaftan yoğun ilgi vardı. Gecikmenin nedenini izah eden Başkan Çetin, "Parke yol sıkıntılara yol açtığı için asfaltı tercih ediyoruz. Hem vatandaş hem de araç sahipleri memnun" diye konuştu. Güzelyalı'daki ekiplerin çalışmalarını yönlendiren ve bir ara iş aracının başına da geçen Çetin'in yolu sık sık teşekkür etmek isteyen vatandaşlar tarafından kesildi. 


Sabah...