30 / 04 / 2024

bergama kültür merkezinin ihalesi ne zaman

bergama kültür merkezinin ihalesi ne zaman

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç twitter hesabından yaptığı açıklama ile Kültür Merkezi'nin kalan yüzde 15'lik kısmı için ihaleye çıkılacağını duyurdu. Yüzde 85'i tamamlanan Bergama Kültür Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak" ifadelerini kullandı

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temelleri atıldı!

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin kirası meclis gündeminde!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinin kira bedeli ve kira gelirleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da inşa edilmesi planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Ahi Evran Üniversitesi'ne 1.500 kişilik kongre ve kültür merkezi!

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, inşaatı tamamlanan kongre ve kültür merkezinin kısa sürede hizmete açılacağını açıkladı.

bergama kültür merkezinin ihalesi ne zaman Haberi

bergama kültür merkezinin ihalesi ne zaman

Yüklenici firma ortağının vefatı nedeniyle yapım işlemleri duran Bergama Kültür Merkezi'nde yeni ihale süreci başladı. 


Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, twitter hesabından yaptığı açıklama ile Kültür Merkezi'nin kalan yüzde 15'lik kısmı için ihaleye çıkılacağını duyurdu. 


Başkan Gönenç, "Uzun ve sıkıntılı bir süreci geride bıraktık. Yüzde 85'i tamamlanan Bergama Kültür Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak" ifadelerini kullandı.Yüklenici firma ortağının vefatının ardından ilgili yasa ve yönetmelikler çerçevesinde, Kamu İhale Kurumu ve Yüksek Fen Kurulu görüşleri doğrultusunda BKM inşaatı işi, sözleşmenin feshi suretiyle tasfiye edilmişti.Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat imzasını taşıyan Bergama Kültür Merkezi projesi, geçtiğimiz Ekim ayında Singapur'da düzenlenen WAF - Dünya Mimarlık Festivali kapsamındaki yarışmada "Geleceğin Yapıları" kategorisine alınarak finale kalmıştı. 


Aliağa Ekspres...