06 / 05 / 2024

Beşiktaş Belediyesi Dünya Akıllı Kentler Zirvesi

Beşiktaş Belediyesi Dünya Akıllı Kentler Zirvesi

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve belediye meclis üyeleri ve muhtarlardan oluşan bir heyet, 18 – 20 Kasım tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen Dünya Akıllı Kentler Fuarına katıldı.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  N.Habil Kıymet tarafından kuruldu.

Beşiktaş'ta 12 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan dükkanı 12 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Pena Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pena Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sabri Dinler tarafından kuruldu.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Arman Aydın tarafından açıldı.

Beşiktaş Belediyesi Dünya Akıllı Kentler Zirvesi Haberi

Beşiktaş Belediyesi Dünya Akıllı Kentler Zirvesi

Beşiktaş Belediyesi, “Barcelona Smart City Expo World Congress” Dünya Akıllı Şehirler Fuar ve Kongresine katıldı.


Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi adına, Barcelona Smart City Expo'da şehircilik ve belediye hizmetleri ile ilgili teknolojik uygulamalar, alt yapı ve çevre dostu projeleri yakından inceledi, uygulamalar hakkında bilgi aldı.


Barselona’da gerçekleşen “Akıllı Kentler Zirvesi”nde çok sayıda şirket ve şehirlerin, şehircilik uygulamaları stantlarını da ziyaret eden Başkan Hazinedar, Beşiktaş için uygulanabilecek akıllı projelerle yakından ilgilendi.


Kyoto Vali Yardımcısı Akimasa Yamashita ile de Beşiktaş ve Kyoto arasında nasıl işbirliği yapabilecekleri üzerine sohbet eden Hazinedar, Beşiktaş için bazı akıllı şehircilik ile ilgili projelerini gerçekleştirme hedeflerini ifade etti.


Beşiktaş...