04 / 05 / 2024

beşiktaş futbol kulübü

beşiktaş futbol kulübü

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Beşiktaş, Akat Mahallesi'ndeki tesisi 3 yıllığına kiraladı!

Beşiktaş Futbol Yatırımlar Sanayi Ve Ticaret A.Ş, Mülkiyeti Beşiktaş Belediyesi Başkanlığı'na ait olan 2 bin 50 metrekare alanlı yapıyı 3 yıl süreyle kiraladı…

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

beşiktaş futbol kulübü Haberi

beşiktaş futbol kulübü

Stat içinde önemli bir alanı kapsayan Kartal Yuvası, Beşiktaş'ın Bursaspor ile yapacağı karşılaşma öncesi taraftarlara hizmet vermeye başladı.


Mağazanın açılışıyla ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulübü Kartal Yuvası'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emre Kocadağ, kulüp mağazacılığı açısından Türkiye'nin en büyük mağazasını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Kocadağ, stadın açılışını da yaptıklarını hatırlatarak, "Bugün Beşiktaşlılar için tam bayram havası var, yoğun ilgi oluyor. Kartal Yuvası olarak kulüp mağazacılığı açısından Türkiye'nin en büyük mağazasını açtık. Bin 200 metre karelik alanda, çok güzel ve modern Kartal Yuvası'nı Beşiktaşlıların hizmetine sunduk." dedi.


Mağazada 6 bin çeşit lisanslı ürün sattıklarına dikkati çeken Emre Kocadağ, "İki katlı mağaza. Beşiktaş Müzesi'ni gezen taraftarlar Kartal Yuvası'nda alışveriş yapıp, dışarı çıkma imkanı bulacak. İnteraktif mağaza oldu. Taraftarlarımızın formalarını deneyebileceği, fotoğraf çekebileceği...