26 / 05 / 2024

beşirli spor temalı park projesi

beşirli spor temalı park projesi

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

 Markalı spor ayakkabılarda hediye gibi indirim! Sneakers sevenler sakın kaçırmayın! 25 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Ayakkabı Dünyası’nda yüzlerce markalı spor ayakkabıda büyük indirim fırsatı başladı. Yılın son indiriminde Adidas, Skechers, Hummel, Kappa gibi en beğenilen markalar %50’ye varan şok indirimlerle satışta. İşte detaylar…

Adidas spor ayakkabısı A101'de kaç Lira? İşte A101 7 Nisan 2022 fiyat listesi!

A101 Adidas markalı erkek kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden müşterilerinin beğenisine sundu. Peki A101'de Adidas spor ayakkabısı kaç lira? İşte Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabısı 7 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Spor kulüpleri stat kiralarının yüzde 18,6'sını ödedi!

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un güncel borçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na karşı olan maddi yükümlülüklerini yerine getirmeyen kulüpler kira borçlarının sadece yüzde 18.6’sını ödedi. 

Doğu Karadeniz’de konut satışları yeniden canlandı!

Pandemi süreci ile Trabzon konut piyasasına yabancı ilgisi düşerken düşük faiz oranları özellikle Çukurcayır, Kaşüstü, Söğütlü ve Beşirli gibi yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde talebin arttığı kaydediliyor.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

beşirli spor temalı park projesi Haberi

beşirli spor temalı park projesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Beşirli Spor Temalı Park’ın yapım ihalesi 26 Ekim’de yapılacak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Beşirli sahilinde 55 dönümlük alanı yeşilliğin içinde mükemmel bir spor aktivite ve yaşam alanı haline getireceğiz” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ortahisar ilçesinin Beşirli Mahallesi’ne çok önemli bir sosyal ve sportif alan kazandıracaklarını söyleyen Gümrükçüoğlu, “9 sene önce bu alana diktiğimiz fidanların çok güzel ağaçlar haline geldiğini görmek bizleri çocuklar gibi sevindiriyor. Şimdi burada yapacağımız çalışma ile Trabzon’umuz yeşilliklerin içinde çok güzel bir spor aktivite ve yaşam alanı kazanacaktır. Konuyla ilgili proje çalışmalarımızı tamamlayarak yapım ihalesinin tarihini belirlemiş durumdayız” dedi.


Beşirli Spor Temalı Park Projesiyle ilgili olarak değerlendirmeler yapan Gümrükçüoğlu şöyle konuştu:...