26 / 05 / 2024

Betek Pazarlama

Betek Pazarlama

Dünyanın yaşanabilir olma özelliğini korumak ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için insanoğlunun ürettiği karbon salınımlarını azaltmayı hedefleyen Filli Boya Yalıtım ısı yalıtımı ile 1.95 milyon ton karbon salınımına engel oldu.

Küresel iklim değişikliğinin gözle görülür sonucu: Hortum!

Küresel iklim değişikliğinin gözle görülür sonuçlarından olan hortumların ülkemizde de görülmeye başlamasıyla, küresel iklim değişikliği bir kez daha gündeme geldi.Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk konu ile ilgili açıklama yaptı.

5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Emlakkulisi.com tarafından düzenlenen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları, Anthill B Kule Kat:54'te gerçekleşti.Toplantıda satış ofisi, satış ekibi moral ve motivasyonu nasıl sağlanır, neler yapılması gerekir konuşuldu...

Emek Elektrik Amerika'da pazarlama şirketi kuruyor!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., finansal kazanımları değerlendirerek Amerika'da bir pazarlama şirketi kurulmasına, 5 yılda 8,5 milyon dolar ciro hedefine ulaşılması durumunda üretim faaliyetine geçilmesine karar verdi...

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın beşincisi gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları toplantısında satış ofisi dizaynı, satış ekiplerinin moral ve motivasyonu konuşuldu. Yoğun katılım sağlanan toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı.

Konut sektörün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi için geri sayım başladı!

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

Aqar Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aqar Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama Limited Şirketi, Faisal Ali H. Abualkhair tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Mostafa Alshmer, M. Moustasem Alshmer, Halil Resuloğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Sel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da!

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsü 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti... Konutta pazarlama ve marka konusunun konuşulduğu toplantı Anthill Residence 54. katta gerçekleştirildi...

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsü gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları toplantısında konutta pazarlama ve marka konusu konuşuldu. Yoğun katılım sağlanan toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte öne çıkan başlıklar

Life Point Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life Point Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Necati Savaş, Arslan Tenha, Ali Saçal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Perla Vista A Blok'ta kuruldu.

Betek Pazarlama Haberi

Betek Pazarlama


Filli Boya Yalıtım Grubu – Capatect markası çevreye ve topluma duyarlı olarak gerçekleştirdiği çalışmalarıyla sürdürülebilir bir dünya için çalışıyor. Bugüne kadar yaptığı AR-GE yatırımlarıyla ve şirket genelinde düzenlediği eğitimlerle Filli Boya Yalıtım, çevre bilincinin oluşturulmasını ve bunun sürekliliğinin sağlanmasını en önemli prensip olarak belirledi. Ayrıca şimdiye kadar sürdürülen faaliyetlerle ısı yalıtımının küresel iklim değişikliği ile mücadelede ne kadar önemli olabileceğini bir kez daha kanıtladı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk, “Kurum olarak yeşil iş fırsatı yarattık. Son 10 yıl içinde 10 bin’den fazla usta yetiştirdik. Halkı bilinçlendirmek için il il gezdik. Konutlara yaptığımız yalıtımlarla şimdiye kadar 1.95 milyon ton karbon salınımını önledik. Bu rakam, Bolu ormanlarının 1.43 katına karşılık geliyor” dedi.


 50 Milyon M2 Yalıtım İle...