13 / 05 / 2024

Beykoz 2015 yatırımları

Beykoz 2015 yatırımları

Beykoz Belediyesi Meclisi daha güzel bir ilçe için Mart ayı çalışmalarına başladı. Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlık yaptığı ilk toplantıda teklif ve kararlar oy birliğiyle meclisten geçti...

Beykoz Kent Konseyi'nde yeni projeler sunuldu!

Beykoz Kent Konseyi'nin 2015 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantıs Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kent Konseyi’ni oluşturan 7 çalışma grubunun kendilerini tanıttığı toplantıda ilçeye dair yeni projeler de sunuldu.

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Seher Allar tarafından kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Candan Akgül tarafından kuruldu.

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 2 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

Beykoz 2015 yatırımları Haberi

Beykoz 2015 yatırımları


Beykoz Belediyesi Meclisi daha güzel bir ilçe için Mart ayı çalışmalarına başladı.  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlık yaptığı ilk toplantıda dış ilişkilerden kardeş şehir çalışmalarına ve gençlere asker ödeneği verilmesine kadar pek çok konu gündeme geldi.


Başkan Yücel Çelikbilek, meclis gündeminin görüşülmesine geçilmeden önce, bu cumartesi günü 92 yaşında vefat eden Türk Edebiyatı’nın çınarı Yaşar Kemal’i anarak sevenlerine ve tüm ülkemize baş sağlığı diledi.


Yaşar Kemal’in edebiyatımız ve kültür dünyamızda çok önemli bir şahsiyet olduğunu vurgulayan Başkan Çelikbilek: “Kendisini çözüm süreci için tarihi adımların atıldığı bir günde kaybettik, çıktığı yolculukta Yüce Mevla yanında yer alsın, ülkemizin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun” dedi.


Asker Harçlığı Gündemde


Bir önceki meclis tutanağının oylanması ve gündemde olmayan tekliflerin gündeme alınmasından sonra ise önergeler gündem maddelerine...