10 / 05 / 2024

Beykoz Antriva ne zaman teslim

Beykoz Antriva ne zaman teslim

Beykoz Antriva satılık daire fiyatları 647 bin dolar ile 990 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Ant Yapı Antriva Evlerinde yer alan konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...

Ant Yapı Antriva satış ofisi!

Ant Yapı Antriva satış ofisi kapsamında detaylar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

KİPTAŞ Beykoz projesinde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlanırken, Beykoz projesi ile ilgili de bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme imzaladı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Beykoz Tokatköy Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında kanaat önderleri düşüncelerini paylaştı. Meclis üyesi Nevzat Oral, Beykoz’un gelişmesi açısından Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin bir şans olduğunu söyledi. 

İBB Meclisi'nde Beykoz Millet Bahçesi tartışması!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı, oy çokluğu ile Millet Bahçesi'ne yapıldı CHP grubunun onay vermediği karar, çayırın yapılaşmaya açılacağı nedeniyle tepkilere neden oldu.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beykoz'a millet bahçesi müjdesi!

Önceki gün Beykoz Belediyesi'ne bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'un Çayır ilçesine millet bahçesi yapılacağını dile getirdi.

Beykoz'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Beykoz Belediyesi'ne ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da devam eden imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beykoz Legend Otel'in akıbeti ne olacak?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Legend Otel için mahkeme süreci devam ediliyor. Yılan hikayesine dönen otel hakkında henüz bir karar verilmedi.

Beykoz-Üsküdar Metro Hattı çalışmaları 2024'ten sonra başlayacak!

Beykoz-Üsküdar Metro Hattı'nda son durum merak ediliyor. Peki Beykoz Üsküdar Metro Hattı'nda son durum ne? 

Beykoz Antriva ne zaman teslim Haberi

Beykoz Antriva ne zaman teslim

Banka kredisi kullanılabilen Antriva projesi İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı olan Riva Köyünde konumlandırılıyor. Beykoz Antriva satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Toplamda 3 tip villanın yer aldığı Antriva projesi Ant Yapı tarafından inşa ediliyor. Beykoz Antriva ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. Beykoz Antriva satılık daire fiyatları 647 bin dolardan başlıyor.


Antriva projesinde yer alan konutlar 569 metrekare, 574 metrekare ve 323 metrekare büyüklüğe sahip. Antriva Beykoz satış ofisi ile 0216 319 15 77 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Beykoz Antriva satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 647 bin dolardan başlıyor ve maksimum 990 bin dolara kadar yükseliyor. Antriva ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Beykoz Antriva nerede?

Antriva adres bilgisi: Riva (Çayağzı) Köyü, Beylik...