26 / 06 / 2024

Beykoz Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Beykoz Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Belediye Meclisi 2016 Yılı Bütçesi ve 2016 Mali Yılı Performans Programını görüşmek üzere 23 Ekim 2015 Cuma günü toplandı, genel kurulda öncelikli olarak 2016 Mali Yılı Performans programı görüşüldü.

İBB, Beykoz'daki inşaatı bitmeyen film platosu için 4 yıldır kira ödüyor!

Sayıştay, İBB’nin Beykoz’da inşaatı yarım kaldığı için hayata geçirilemeyen “Yeşilçam Film Platosu” projesi için 2016'dan beri kira ödediğini belirledi. 

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Beykoz Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2016 yılı faaliyet raporu 7 Nisan 2017 Cuma günü gerçekleşen toplantıda onaylandı.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı!

Beykoz Belediyesinin kentsel yenilemede örnek ve öncü olarak hazırladığı ilk projesi Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı. Projenin detayları düzenlenen istişare toplantısıyla ilçe sakinleriyle paylaşıldı.

İnsay Yapı, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da dönüşüme giriyor!

Kısa süre içinde adını sıkça duyduğumuz İnsay Yapı, 2016 yılında gerçekleştirdiği projelerle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İnsay Yapı yeni yılda, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Beykoz Elysium Es fiyat 2016!

Ofton İnşaat imzalı Beykoz Elysium Es projesinde 60 ay 0 faizli ödemelerle daire sahibi olunabiliyor. İşte, Beykoz Elysium Es fiyat 2016 listesi...

Elysium Es Beykoz güncel fiyat 2016!

Elysium Es projesi İstanbul Beykoz ilçesine bağlı Kavacık'ta hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2018 Nisan'da yapılacak...

Beykoz Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları sona erdi!

Beykoz Belediyesi Meclisi Aralık Ayı üçüncü birleşimi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti. Meclisinüçüncü birleşimlerinde öncelikle 05 Aralık 2016 ve 07 Aralık 2016 tarihli tutanaklar gündeme alınarak oy birliğiyle kabul edildi, sonrasında ise raporlar ele alındı.

Elysium Es Beykoz lansmanı 21 Ekim'e ertelendi!

Ofton kalitesi ile Beykoz Kavacık’ta inşa edilen Elysium Es Beykoz projesinde sona gelindi. Satışa çıkmaya hazırlanan projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar 21 Ekim 2016 Cuma günü yapılacak basın buluşmasında paylaşılacak.

İskenderun Nihal Atakaş Cami inşaatında son durum!

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediyesinin 2016 yılı projeleri kapsamında yer alan Sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatını inceledi.

Beykoz Belediyesi bu yıl yeni yatırımlar gerçekleştirecek!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısında 2016 projelerini konuştu. Belediye bu yıl yeni bir belediye binası, yeni bir kültür merkezi ve nikah sarayı yapacak.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'a sosyal konutlar inşa edeceğiz!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısını Kavacık Limak Otel’de gerçekleştirdi. 2015 yılının kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri belirlendi.

Kentsel dönüşümde 2016 'anjiyo' yılı olacak!

Kentsel dönüşüm, 2016’da hızlanacak. Sürecin tıkandığını belirten sektör temsilcileri, bu yıl ‘anjiyo’ bekliyor. İstanbul’da Yenisahra, Beykoz, Ümraniye öne çıkarken Anadolu da radarda.

Beykoz Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar Haberi

Beykoz Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar


Belediye Meclisi 2016 Yılı Bütçesi ve 2016 Mali Yılı Performans Programını görüşmek üzere 23 Ekim 2015 Cuma günü toplandı. Belediye I. Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin’in başkanlığında bir araya gelen genel kurulda öncelikli olarak 2016 Mali Yılı Performans programı görüşüldü. 


Genel kurulda İdari Performans Programı hakkında bir sunum yapan mali işlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, meclis performans raporunda öngörülen faaliyet ve genel yönetim giderleri hakkında bilgi verdi.


2016 Yılı Mali Performans programına göre belediyenin müdürlük faaliyet giderlerinin maliyeti 247 milyon 277 bin TL olarak belirlendi. Genel yönetim giderleri ise 108 milyon 223 bin TL olmak üzere toplam kaynak ihtiyacı 356 milyon şeklinde yer aldı. Sunumda müdürlüklere göre kaynak ihtiyacı da paylaşıldı.


Sunumun ardından genel kurulda yapılan oylamayla 2016 Yılı Mali...