04 / 05 / 2024

Beykoz Elmalı yeni okul

Beykoz Elmalı yeni okul

Beykoz Belediyesi’nin eğitime verdiği destekle Elmalı Mahallesi’ndeki mevcut okul binasının yerine 8 derslikli, ana sınıfı da olan yeni bir okul kazandıracak. Okul binasında laboratuar, çok amaçlı salon ve atölye de yer alacak.

Envoy Beykoz'un ilk etabı Envoy Vadi yakında satışta! Yeni proje!

10 yılı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul, Beykoz projesinin ilk etabı olan Envoy Vadi'yi yakında satışa sunuyor. İşte proje ile ilgili detaylar... 

KİPTAŞ'tan 50 bin yeni konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Kartal, Sarıyer ve Beykoz'da hayata geçirilecek olan projeler İstanbullular tarafından merakla beklenirken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da yeni dönemde asgari 50 bin bağımsız birimi dönüştüreceklerini söyledi. 

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

Beykoz Elmalı yeni okul Haberi

Beykoz Elmalı yeni okul


Eğitim kenti olma yolunda emin ilerleyen Beykoz’da okul alanları artarken mevcut okullar da bir bir yenileniyor.  İstanbul Valiliği bünyesinde geliştirilen İSMEP projesiyle okulların deprem güçlendirme çalışmaları yürütülürken Beykoz Belediyesi ihtiyaç bulunan okulların yapımına destek veriyor.


Beykoz Belediyesi’nin eğitime verdiği destekle Elmalı Mahallesi’ndeki mevcut okul binasının yerine 8 derslikli, ana sınıfı da olan yeni bir okul kazandıracak. Okul binasında laboratuar, çok amaçlı salon ve atölye de yer alacak. Yeni yapılacak okulda engeli öğrencilerin erişimine uygun asansör ve tuvaletler de bulunacak.


Yapımı ve projesinin tamamı belediye bütçesinden karşılanacak olan okulla ilçemiz yep yeni ve bakımlı bir eğitim yuvasına daha kavuşacak. 



Beykoz...