02 / 05 / 2024

Beylikdüzü yeni bağlantı yolları

Beylikdüzü yeni bağlantı yolları

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü'nde büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerinin sinyalini verdi. 

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 konut satıyor!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 14 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan  Dolunay Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yıkım alanında incelemede bulundu. 

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Beylikdüzü yeni bağlantı yolları Haberi

Beylikdüzü yeni bağlantı yolları


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı. Davutpaşa Caddesi Atatürk Bulvarı ile Anadolu Caddesi kesişimindeki Adnan Kahveci Mahallesi’nin Kalkan, Esentepe, Uludağ Caddeleri ile Kuştepe ve Harbiye Caddesi’nin bağlantısı sağlandığında, proje tamamlanmış olacak.


İlçe içerisinde belirli günlerde oluşan trafik yoğunluğuna, ana yollara alternatif bağlantı yolları oluşturarak çözüm bulan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, son olarak Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalara başladı. Çarşamba ve Pazar günü Kapalı Beylik Pazarı’nın oluşturduğu yoğun trafiği azaltmak için Davutpaşa Caddesi Atatürk Bulvarı ile Anadolu Caddesi kesişimindeki Adnan Kahveci Mahallesi’nin Kalkan, Esentepe, Uludağ Caddeleri ile Kuştepe ve Harbiye Caddesi’nin bağlantısı sağlanacak.



2017 Haziran Ayı’nda Bitmesi Planlanıyor


Gerçekleştirilecek proje 1/1000 ölçekli 09.06.2011 tasdik tarihli Gürpınar 3.Etap...