06 / 05 / 2024

Beyoğlu değer kazandı mı

Beyoğlu değer kazandı mı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçedeki mahalle muhtarlarını dinleyerek yatırımlar hakkında bilgiler verdi.Ahmet Misbah Demircan, ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarıyla Kasımpaşa Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Hangi otomobillerin değeri düştü hangileri değer kazandı?

Otomobil sahipliği, özellikle yeni bir araç satın alındığı zaman amortismanla karşı karşıya kalınmasını gerektirmektedir. Fakat, bazı araçlar, diğerlerine oranla daha az değer kaybına maruz kalıyor. Buna göre yapılan araştırmada değer kaybeden ve kazanan otomobiller açıklandı.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi, 3585 Ada 4 Parsel İle Yol Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Borsa yükseliş trendinde! Hangi hisseler değer kazandı? En çok hangi hisseler geriledi?

Haftaya satışlar ile başlayan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugün gelen alımlarla yeniden yükseliş trendine geçti. Endeks yüzde 1,97 oranında değer kazanarak günü, 4 bin 589 puandan kapattı.

İşte 11 Mayıs borsada en çok işlem gören hisseler! Hangi hisseler değer kazandı? Altın ve döviz fiyatları ne oldu?

Resesyon endişeleriyle küresel piyasalarda karışık bir seyir gözlenirken, Borsa İstanbul ise küresel pay piyasalarından pozitif ayrıştı. BIST 100 endeksi yüzde 7,87 oranında değer artışıyla günü 4 bin 848 puandan tamamladı.

Borsa kayıpta! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri değer kaybetti? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada bayram öncesi gelen satışlarla endeks yüzde 0,80 oranında gerileme ile günü 5 bin 18 puandan tamamladı. Peki, borsada kaç şirketin hisse senedi değer kazandı, hangileri değer kaybetti? En çok işlem gören hisseler hangileri? Altın ve dolar fiyatları ne oldu? Detaylar haberimizde..

Herkes altını konuşurken o maden öyle bir atak yaptı ki! Bir ayda yüzde 30 değer kazandı! 24 yıl sonra ilk kez...

​​​​​​​Altın fiyatları rekordan rekora koşarken bir ayda yüzde 30 değer kazanan gümüş için UBS’den yeni bir tahmin geldi. Dev banka gümüş fiyatının yükselmeyi sürdürmesini beklerken yıl sonu için rakam da açıkladı. Diğer taraftan, Türkiye’de ise 24 yıl sonra ilk kez gümüş ithalatında rekor kırıldığı

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı. 

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Verilen detaylara göre, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi 3585 ada 1 parselin bir kısmına ait 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Bir günde yüzde 9 değer kazanmıştı! Gümüş ne kadar olacak? Yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları

Ekim ayının gelmesi ile altın ve gümüş fiyatları hızla yükselmeye başladı. Gram altın 1.000 TL sınırını geçerken gümüş fiyatları bir günde yüzde 9 değer kazandı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş alış satış fiyatları 6 Ekim 2022..

Beyoğlu Camikebir Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi 3585 Ada 1 Parselin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beyoğlu değer kazandı mı Haberi

Beyoğlu değer kazandı mı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçedeki mahalle muhtarlarını dinleyerek yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Kentsel Dönüşüm kapsamında Sütlüce ve Örnektepe Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarıyla Kasımpaşa Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda muhtarlara seslenen Başkan Demircan, mahallelerde yapılan dükkan, oteller gibi yatırımların o mahallenin havasını değiştirdiğini bunun neticesinde mahalledeki işsizliğin de azalma göstereceğini söyledi. 


Başkan Demircan, "Bir şehirde belediye kendi üzerine düşenleri yapması, yeni bir sinerji algıları oluşturması gerekiyor. Şimdi Dolapdere değer kazanıyor. Orada insanlar çalışmaya başladığında bu sefer Cin Deresi'ne doğru başka yatırımlar yapılmış olacak. Yapılan yatırımlar insanların sosyal hayatının gelişmesine bile etki edecek. 

Karaköy de aynı şekilde ciddi bir değişiklik var. 

Kasımpaşa da, Bahriye Caddesi de öyle"...