07 / 05 / 2024

beyoğlu grup proje sparta tower

beyoğlu grup proje sparta tower

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Tan ve Zeynep Özer ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Benesta Beyoğlu ön talep topluyor! Yeni proje!

Toplam 245 adet konutun yer aldığı Benesta Beyoğlu projesi ön talep topluyor. Ay sonunda satışa çıkması planlanan projede konutların yanı sıra 15 ofis ve 20 mağaza bulunuyor.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Ege Yapı Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor!

Ege Yapı Beyoğlu Hasköy'de yeni proje hayata geçirecek. 14 bin 54 metrekare arsa alanına sahip projenin önümüzdeki sene başlaması planlanıyor.

Esta Beyoğlu Konutları satış ofisi!

Esta Beyoğlu Konutları 1+1'den 4+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor. Proje tek blokta toplam 245 daire, 14 adet ofis ve 20 adet ticari alandan oluşuyor...

Esta Beyoğlu Projesi satılık!

Esta Beyoğlu Projesi satılık konut seçeneklerinde 1+1'den 4+1 dublekse kadar alternatifler sunuluyor. Proje İstanbul Beyoğlu'da hayata geçiriliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Aralık 2018'de teslim edilecek.

beyoğlu grup proje sparta tower Haberi

beyoğlu grup proje sparta tower


Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Cengiz Acar'ın yönetiminde olduğu Beyoğlu Grup Proje A.Ş., inşa edilecek proje için geçen yıl temmuz ayında bakanlığa başvuruda bulunmuştu.


Ancak Sparta Tower için işler değişti. 19 bin 934 metrekarelik arazide inşa edilecek olan Sparta Tower Ispartakule projesi 298 rezidans ve 76 adet ticari ünite olarak planlanmıştı. Projede tüm daireler 2+1 olacaktı.


4 bodrum ve 40 normal katlı tek blok olarak tasarlanan Sparta Tower projesinde ticaret merkezinin taban alanı 14 bin 127 metrekare, kule taban alanı 7 bin 876 metrekare olarak belirlenmişti. 



Kat karşılığı yapılacak



Mali sebeplerden dolayı inşaata başlayamayan Beyoğlu Grup Proje A.Ş., Sparta Tower projesi için, müteahhitlerden kat karşılığı teklifler topluyor. Aynı projenin uygulanmasının dışında farklı...