29 / 04 / 2024

Beyşehire yeni doğal kaynak suyu getiriliyor

Beyşehire yeni doğal kaynak suyu getiriliyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinin yeni doğal kaynak içme suyu projesinin ihalesinin yapılarak proje çalışmalarına başlandı. Proje tamamlandığında Beyşehir Gölü’nden içme ve kullanma suyu alımından vazgeçileceği açıklandı.

Sigorta şirketlerinden doğal afetlere karşı yeni sigorta paketleri geliyor!

Son dönemlerde artan doğal afetler KOBİ’lerin sigortaya olan talebinde yoğunluk oluşturdu. Sigorta şirketleri ise deprem, su baskını, yıldırım, yangın gibi çok sayıda doğal afete karşı koruma hizmeti veren sektörlere özel KOBİ sigorta paketleri sunmaya başladı.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Doğal gaz indiriminde flaş gelişme! Tarih verildi

Bedava doğal gaz için yeni gelişme yaşandı. Doğal gaz indiriminin ne zaman biteceği açıklandı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Doğal gaz müjdesinde yeni gelişme! Bu tarihte fatura ödemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği doğal gazda indirim müjdesinin ardından vatandaşlar ne kadar indirim yapılacağını araştırıyor.  Bir başka müjdenin tarihi daha belli oldu. O ay vatandaşlar doğalgaz faturası ödemeyecek.

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Bakanlık duyurdu! Elektrik ve doğal gaz faturalarında şok karar!

Elektrik ve doğal gaz ödemelerine dair yeni bir karar alındı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. İşte detaylar!

Bakan’dan sevindirici haber! Doğal gaz fiyatlarından sonra elektrikte yeni indirim sinyali!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik fiyatlarındaki indirimler ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan, mart ayında yeni indirimlerin sinyalini verirken, bu indirimlerin meskenlere yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor.

Bakan Dönmez’den yeni açıklama geldi! Doğal gazda yeni bir müjde daha!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayinin kullandığı doğal gaza yüzde 13 ila 16 indirim yapıldığını hatırlatarak, “Eğer fiyatlarda düşüş seyrederse mart ayı içerisinde de bir indirim olabilir." dedi.

Yeni yılda kara haber! Doğal gazda yüzde 84'lük zam!

Asgari ücret zammı maaşlara yansımadan erimeye başladı. EPDK doğal gaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptı.

Çalışana doğal gaz ve ısınma desteği geliyor! Herkese 1.000'er TL ek ödeme yapılacak! Hemen bakın!

9 Kasım 2022’de yürürlüğe giren, bütün çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları netleşti. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da belli oldu. Yeni düzenleme, işverenin bütün çalışanların maaşlarına ek olarak 1.000 liraya kadar maddi de

İstanbullular dikkat! Cep yakan doğal gaz faturalarına vade farksız taksit imkanı…

Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşı kara kara düşündüren en kritik kalemlerden biri olan doğal gaz faturası için yeni bir yöntem devreye girdi. İGDAŞ, bankalarla yaptığı anlaşma sonucunda faturaların vade farksız taksitle ödenebileceğini açıkladı. Uygulama, belirtilen tarihlerde geçerli olacak.

Doğal gaz piyasasında yeni bir sayfa açılıyor!

Gaz İhraç Eden Ülkeler Forumu (GECF), doğal gaz piyasasının şartlar ve yatırım açısından önemli değişikliklere uğradığını duyurdu.

Doğal gaz zamları ve yeni tarife uygulaması tüketimi azalttı

PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden olan Gebze ve Kocaeli'de doğal gaz zamları sonrasında tüketimin azaldığını bildirdi.

Beyşehire yeni doğal kaynak suyu getiriliyor Haberi

Beyşehire yeni doğal kaynak suyu getiriliyor

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir ve Beyşehir Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü İçme Suyu Projesinin, projelendirme çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirterek, “Beyşehir’in en önemli en büyük projelerinden biri olan İçme Suyu Projesinin tamamlanmasıyla halkımız doğal, sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Aynı zamanda Beyşehir Gölü Milli Parkı’nın turizme kazandırılmasının önünde ki en büyük engellerden biri olan su kirliliği kontrol yönetmeliğini de aşmış olacağız. Beyşehir Gölü Uzun Devreli Gelişim Planı’nı da daha kolay şekillendirebileceğiz. Proje her yönüyle Beyşehir’e hayat verecek, büyük katkı sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’e, KOSKİ Genel Müdürümüz İsmail Selim Uzbaş’a, Bölge Sorumlumuz Ali Özdemir’e ve çalışmalara destek veren herkese çok teşekkür ediyorum dedi.


Başkan Özaltun, proje tamamlandığında Yeşildağ Deliktaş mevki, Üzümlü ve Adaköy Mahalleleri’nin doğal kaynak sularının...