29 / 04 / 2024

Bien dekorasyon

Bien dekorasyon

Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkat çeken Bien, sonbaharı simgeleyen toprak ve kahve ve kızıl tonlarından ilham alarak tasarladığı birçok serisiyle mekanları sonbahara hazırlıyor.

Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda sergilenen 3 metrelik sandalye ilgi odağı oldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu...

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü!

10-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, inşaat sektörünün büyük ilgisini çekiyor. Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunuyor...

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Servet Uzunlar, Zeynel Abidin Besleney, Kamil Kerem Zengin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından düzenlenen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı' nın açılışı törenle yapıldı. Şanlıurfa’ daki fuarın bu yıl ikincisi düzenleniyor...

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı 10-13 Nisan'da!

Tüm Sanayiciler ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Sadık Sade ve Fuar Müdürü Musa Öztürk, Şanlıurfa’da yapılacak olan Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı öncesinde basın toplantısı düzenledi...

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi, Mehmet Kızılaslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Çiçeksuyu Caddesi'nde kuruldu.

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Oskan, Buğra Elmas, Bekir Gökhan Özdemir tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mürüvet Çolakbayrakdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Küçükçekmece, Halkalı'da kuruldu.

Aleyse İnşaat Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyse İnşaat Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yıldırım, Elife Dilekçi, Zeynep Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da kuruldu.

YDM Dekorasyon İnşaat Hırdavat Elektrik Lojistik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YDM Dekorasyon İnşaat Hırdavat Elektrik Lojistik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aziz Canal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Kadıköy, Osmanağa'da kuruldu.

Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Yula tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan 2014 tarihinde kuruldu

Cengizler Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cengizler Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Cengiz, Erkan Cengiz tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan tarihinde kuruldu.

Bien dekorasyon Haberi

Bien dekorasyon

Bien, sonbaharda esen ilk rüzgarlar gibi bize sonbaharı anımsatan renk tonlarından esinlenerek tasarladığı serileriyle yaşam alanlarına da sonbaharı taşıyor. Çevreye saygılı tasarımları olan Bien, doğayı mekanlara yansıtıp, dış dünyayla bütünlük sağlıyor. Yaşam alanlarını sonbahara hazırlamak için önerdiği renkler, bej, toprak, kahve ve kızıl tonları. Genelde ilklerin mevsimi olarak tasvir edebiliriz sonbaharı. Yeniliklerin yapıldığı, yeni kararların alındığı, birçok planın yapıldığı zamanlardır bu mevsim. Doğa da bu plana uyar örtüsünü ve renklerini değiştirerek yeniliği başlatır.


Havaların serinlemesiyle evlerimize, iç mekanlarımıza yönelen hayatımızla birlikte mekanlarımızın değeri daha da önem kazanır. Bien iç ve dış mekanlarda, kafelerde, yaşam alanlarında zengin ürün yelpazesi bir çok farklı alternatifte kullanılabilir. Bien’in mekanlarınızı yenilemek için önerdiği renk tonlarında, birçok ürünüyle değişik kombinasyonlar yaparak yaşam alanlarınızda sonbaharı, yeni bir...