04 / 10 / 2024

biğde emekli komiser mal varlığı

biğde emekli komiser mal varlığı

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan emekli başkomiser Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığını ve 35 yıllık beylik tabancasını ilçede yapımı devam eden İmam Hatip Kampüsüne bağışladı.

Feraye Tanyolaç'ın 'Fareli' dediği Bebek'teki eve bilirkişi 75 bin TL değer biçti! 

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'a mahkemeden kötü haber geldi. Tanyolaç'ın 'Fareli' dediği eve bilirkişi 75 bin TL değer biçti. İşte raporda yer alan ayrıntılar...

‘Kesin konuşuyorum’ diyen SGK Başuzmanı hem asgari ücret hem de emekli maaşları için rakam verdi!

2025 yılında asgari ücretin ne kadar olacağı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş yaptığı açıklamada milyonların beklediği zammı da açıkladı. İşte asgari ücret ve emekli maaşıyla ilgili olarak yapılan o son tahminler…

SGK Uzmanı açıkladı: Emekli aylıklarında kesinti yapılacak mı?

Emeklilikle ilgili tartışmalara her gün bir yenisi eklenirken şimdi de emekli aylıklarında kesinti olacağı konusu gündeme geldi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, son günlerde tartışılmaya başlanan emekli aylıklarında kesinti olacağı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Emeklilik sistemi sil baştan değişiyor: Çalışanlara ikinci emekli maaşı ödenmesi masada! 

Emeklilik sisteminde köklü değişiklikler gündeme gelmeye başladı. Bu kapsamda, tamamlayıcı emeklilik sistemiyle çalışanların ikinci bir emekli maaşı alması veya toplu ödeme yapılması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Emeklilere 29 Ekim'de 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Zamlı maaşları hesaplarına yatırılan emekliler şimdi merakla 29 Ekim'de emekli ikramiyesi alıp almayacakları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki emeklilere 29 Ekim'de 5 bin TL'lik bayram ikramiyesi verilecek mi?

TEB Eylül 2024 emekli promosyonu için tavan rakamı açıkladı!

Milyonlarca emekli Eylül 2024 emekli promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, TEB de emekli promosyonu için tavan rakamı açıkladı. İşte TEB emekli promosyonu ile ilgili detaylar…

Emekli maaş sistemi sil baştan değişiyor mu?

Emekli maaşında sistem değişiyor mu? Orta Vadeli Program'da (OVP) yer alan yeni sistem ile çalışanların daha çok sistemde kalmaları teşvik edilecek. Böylece daha çok prim günü olanlar için emekli aylığının yüksek olması sağlanacağı kaydedildi. 

Resmi Gazete'de yayımlandı! En düşük emekli maaşında değişiklik!

En düşük emekli maaşını 12 bin 500 liraya çıkaran ve milyonlarca kişiyi tarafından da merakla beklenen düzenleme, 32620 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Emekli aylığı kararı TBMM'de kabul edildi ve yasalaştı! En düşük emekli aylığı resmen 12 bin 500 TL oldu!

Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda resmen kabul edildi ve yasalaştı. Bu şekilde en düşük emekli maaşı resmen 12 bin 500 Türk Lirası'na yükselmiş oldu. İşte ayrıntılar...

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Temmuz zammında hesaplar değişti! 10 bin, 10 bin 500, 11 bin TL maaş alanlar hemen bakın!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin merakla beklediği Temmuz zammında hesaplar değişti! 10 bin TL, 10 bin 500 TL, 11 bin TL maaş alanlar hemen tek tek hesaplanan bu rakamlara bakın...

Bakan Işıkhan'dan 'zam yok' açıklaması! Ne asgari ücrete ne de emekliye refah payı zammı verilmeyecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'tan asgari ücret ve emekli fefah fayı ödemeleri ile ilgili açıklama geldi. Bakan Işıkhan, ne asgari ücrete ne de emekli refah payına zam olmayacağını açıkladı.

Yaptığı tahminler tek tek çıkan ünlü SGK Uzmanı şimdi de emekli zammı için beklediği rakamı telaffuz etti!

Milyonlarca emekli Temmuz zamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki emekliye Temmuz ayında ne kadar zam yapılacak? İşte SGK uzmanı Özgür Erdursun'un açıklamaları...

Emeklinin alması gereken maaş 29 bin lira dedi, zararı açıkladı

Temmuz ayı yaklaşırken, milyonlarca emekli ne kadar zam alacağını merak ediyor. 2002’de emekli maaşı asgari ücretin 1,50 katı olduğun belirten Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, emeklinin kaybını hesap etti.

biğde emekli komiser mal varlığı Haberi

biğde emekli komiser mal varlığı

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan 84 yaşındaki emekli başkomiser Mehmet Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığını ve 35 yıllık beylik tabancasını ilçede yapımı devam eden İmam Hatip Kampüsüne bağışladı.


Emekli başkomiser Köksoy, 30 yıllık meslek hayatı ve çiftçilikten elde ettiği kazançla 3 katlı ev ve 28 dekar bahçe satın aldı.


Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığı ile emekli maaşından biriktirdiği 17 bin lirasını ve beylik tabancasını, ilçede 15 bin metrekare alanda yapımına başlanan İmam Hatip Ortaokulu, 200 kişilik yurt ve caminin yer aldığı İmam Hatip Kampüsüne bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.


Ulukışla ilçesinde eşi Ayten Köksoy (76) ile yaşayan başkomiser Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşiyle kendisinin dişinden tırnağından artırarak birikim yaptıklarını söyledi.


Köksoy, "Şeker hastası olmama rağmen hala çalışıyorum....