05 / 05 / 2024

biğde emekli komiser mal varlığı

biğde emekli komiser mal varlığı

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan emekli başkomiser Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığını ve 35 yıllık beylik tabancasını ilçede yapımı devam eden İmam Hatip Kampüsüne bağışladı.

Doları bilen adam Selçuk Geçer şimdi de emekli maaşını söyledi! Emekli maaşı tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, şimdi de emekli maaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Emekli maaşı ne kadar olacak? 

Emeklilerin bayram ikramiyesi pul oldu! Kayıp en az 15 bin lira!

DİSK-AR'ın yaptığı bir araştırmanın sonuçlarına göre emekli bayram ikramiyesinin asgari ücrete oranı 2018 yılında yüzde 62 şeklinde iken 2024 yılında bu oran yüzde 18’e geriledi. Böylelikle de emekli vatandaşların asgari ücrete göre kaybı yalnızca 2024 yılında 15 bin Türk Lirası şeklinde oldu.

Memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor! 

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor. Ekonomist Şenol Babuşcu yeni düzenleme için merakla beklenen tarihi açıkladı...

Her tahmini tutan SGK uzmanı emekli ikramiyesi için rakam verdi! Ne 10 bin ne de 20 bin!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken SGK Uzmanı İsmail Sevinç bu kez de emekli ikramiyesi için rakam verdi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar olacak? 

Emekli maaşlarının milli gelire oranında Türkiye sondan ikinci sırada!

2021'de emekli/yaşlı ve dul/yetim maaşlarının GSYH’den aldığı pay Türkiye’de yüzde 6,1 olarak gerçekleşti. Türkiye, sondan ikinci sıraya yerleşirken, AB ortalaması yüzde 13 şeklinde belirlendi. 

Ocak 2024 emekli maaşı ne zaman yatırılacak? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aralık ayı enflasyon rakamlarını açıklanmasından sonra pek çok kişi de emekli maaşlarının hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. İşte konu ile ilgili açıklanan o tarihler...

En düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? SSK, BağKur emeklileri hemen bu detaya bakın!

Ocak ayı resmen zam ayı olacak. Milyonlarca emekli, dört gözle yeni yılda maaşlarına yapılacak zam oranını araştırıyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? İşte o hesaplar...

Emekli kiracılar mağdur oldu!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında kira zamları nedeniyle tartışmalar devam ederken, konu ile ilgili olarak bir mağduriyet de emekli kiracılardan geldi. Mert Kandemir söz konusu mağduriyeti sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı...

Türkiye'de 1 milyon 814 bin emekli hâlâ çalışıyor! Bu gruptan yüzde 51'i ise EYT'li...

Türkiye'de EYT düzenlemesi ile emeklilikte resmen yeni bir çağ açıldı. Ancak, Türkiye'de 1 milyon 814 bin emekli hâlâ çalışıyor.

SGK maaş listesini güncelledi ve sonuçlar şaşırtıcı! Bu vatandaşlar emekli maaşını anında alacak!

Türkiye'de emekli olabilmek için, belirli prim ödeme ve yaş şartlarını karşılamak gerekmektedir. Ancak, bazı özel durumlarda, sağlık sorunları nedeniyle kişilere erken emeklilik imkanı sunulabilmektedir. Sağlık sorunları, çalışan bireylerin emeklilik planlarını önemli ölçüde etkileyebilir.

Emeklilikte hem sistem hem aylık bağlama oranı değişiyor! Milyonlara çifte emekli maaşı fırsatı! SON DAKİKA! 

Yeni emeklilik sistemi için 12. Kalkınma Planı ile düğmeye basılıyor. Söz konusu plan ile emekli maaşı sistemi ve emeklilik kriterleri değişiyor. İşte detaylar...

Emeklilere yeni zam yılbaşında geliyor! Bakan Şimşek zam tarihini verdi! SON DAKİKA! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de emekli maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve maaş zammı için tarih verdi. İşte Bakan Şimşek'in o açıklamaları...

Emeklilere ikramiye verilecek mi? Emeklilere bu ay hangi gün, ne kadar ikramiye verilecek? 

Ekim ayının gelmesi ile emekliler 100. yılda verileceği belirtilen ikramiyelerin hangi gün, ne kadar verileceğini araştırıyor. Peki 29 Ekim'de emekli ikramiyeleri verilecek mi? Kimlere, ne kadar verilecek? İşte detaylar...

biğde emekli komiser mal varlığı Haberi

biğde emekli komiser mal varlığı

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan 84 yaşındaki emekli başkomiser Mehmet Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığını ve 35 yıllık beylik tabancasını ilçede yapımı devam eden İmam Hatip Kampüsüne bağışladı.


Emekli başkomiser Köksoy, 30 yıllık meslek hayatı ve çiftçilikten elde ettiği kazançla 3 katlı ev ve 28 dekar bahçe satın aldı.


Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığı ile emekli maaşından biriktirdiği 17 bin lirasını ve beylik tabancasını, ilçede 15 bin metrekare alanda yapımına başlanan İmam Hatip Ortaokulu, 200 kişilik yurt ve caminin yer aldığı İmam Hatip Kampüsüne bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.


Ulukışla ilçesinde eşi Ayten Köksoy (76) ile yaşayan başkomiser Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşiyle kendisinin dişinden tırnağından artırarak birikim yaptıklarını söyledi.


Köksoy, "Şeker hastası olmama rağmen hala çalışıyorum....