24 / 07 / 2024

bilecik il yatırımları

bilecik il yatırımları

İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleşen Nisan ayı birleşim toplantıları 4 gündem maddesi ile devam etti, işte Bilecik İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantısında konuşulan gündem maddeleri...

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Kapaklı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen yatırımları masaya yatırdı.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

bilecik il yatırımları Haberi

bilecik il yatırımları


İl Genel Meclisi Nisan ayı birleşim toplantıları 4 gündem maddesinin görüşülmesi ile devam etti. 

İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleşen birleşimin birinci gündem maddesini mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne ait olan taşınmazın Dodurga İlkokulu'na tahsisi görüşüldü. Konu ile ilgili meclise sunulan raporda; "Plan Proje Yatırım ve İnşat Müdürlüğünün İlgi yazısı ekinde alınan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 18/ 03/2015 tarih ve 2976617 sayılı yazısı ile Temel Eğitim Kurumlan Yapım Programına alınan Bozüyük İlçesi, Dodurga Beldesi Dodurga İlkokulu Spor Salonu Yapım işi projesinin, Dodurga Beldesi 8 pafta, 348 nolu parselde kayıtlı Mülkiyeti Bilecik İl Özel İdaresine ait olan 2310 m yüz ölçümlü taşınmazın üzerine MEB 2004/63 tip projenin uygulanarak yapım işinin gerçekleştirilmesi talep edilmektedir.

Söz konusu projenin uygulanabilmesi için mülkiyeti İdaremize ait Dodurga Beldesi...