01 / 07 / 2024

Bileşen Yapı adres

Bileşen Yapı adres

Bileşen Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Sönmez, Sinan Türkan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Kiracılar bu habere dikkat! Boş evde bile bunu yapıyorlar

Evini kiralayacak olan bazı ev sahipleri, ileride istedikleri zammı uygulayamayacakları endişesiyle zammı başlangıçta yapmayı uygun gördü. Ayrıca, boş evi olan bazı mülk sahipleri ise bu zamanda kira ücretlerini yükseltti. 

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalbişen tarafından kuruldu.

Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

Bugünlerde herkes parasından para kazanmasa da, elindekini enflasyona karşı korumak için sürekli araştırma yapıyor. Uzmanlar da bu konuda yatırımcılara çeşitli yollar gösteriyor. İşte bu uzmanlardan biri de en küçük yatırımcıya çok ilginç bir tavsiyede bulundu: Cebinizde 100 lira bile olsa bu yatırı

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Asgari ücretlinin haberi bile yok! Kıdem tazminatına ek en az 2.543 TL ödeme yapılıyor! İşte detaylar!

Asgari ücretliye en az 2.543 TL ödeme yapılıyor. Peki bu ödeme nasıl alınıyor. İşte merak edilen detaylar!

2022 yılında çimentoya zam yolda!

Dolar kurundaki artışla beraber yükselişe geçen yapı malzemeleri fiyatları durdurulamıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde çimentoya 100 TL'lik zam yapılacağı konuşuluyor.

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı–Turkeybuild, 16 bin 899 kişiyi ağırladı. Fuarda 1 milyar Euro'luk iş hacmi elde edildi. 

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen ve Orhan Muşul ortaklığında kuruldu.

Şen Yapım ve Temelsan Yapı'dan Alsancak'a yeni proje!

Yaklaşık 100 yıllık tarihiyle Türkiye’nin köklü kuru meyve ihracatçıları arasında olan Şen Ailesi ile İzmir’de konut projeleri hayata geçirilen Temelsan güçlerini birleştirdi.

Bileşen Yapı adres Haberi

Bileşen Yapı adres

Bileşen Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Sönmez, Sinan Türkan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Bileşen Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE - 3  Şirketin başlıca maksat ve mevzuları şunlardır. Gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında gereksinmeleri karşılayabilmek için modern teknolojinin gereği olan sistem içerisinde çalışarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak şirketimizin ana amacıdır. Şirketimiz bu amacına ulaşabilmek için aşağıda ana bölmeler halinde konularda faaliyet gösterecektir. a - İnşaat taahhüt ,müteahhitlik ve mühendislik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar,   lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt,...