29 / 04 / 2024

bim süpermarket mi açacak

bim süpermarket mi açacak

Türkiye'de 4 bin 395 şube ile indirimli marketler zincirinin lideri olan BİM, yeni bir atak yapmaya hazırlanıyor. BİM yönetimi, File markası altında yeni bir zincir kurmak için İcra Kurulu'na yetki verdi.

BİM'den yeni perakende modeli: File!

BİM'den yeni bir market zinciri daha geliyor. BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.

BİM, File market zinciriyle büyüyecek!

Yeni bir şeyler söylemek üzere pazardaki stratejisini kırmızı çizgide tutan BİM, “ File ” isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor.

Seçimden sonra dolar kaç lirayı görür? Baskı sürer mi? Uzman isim açıkladı

Dolar ve eurodaki yükseliş sürerken, Merkez Bankası geçtiğimiz hafta faiz artırımı yaptı. Pazartesi gününden itibaren yükselişi yavaşlayan dolar için gözler seçim sonrasına çevrildi. Peki dolar seçimden sonra yükselecek mi? Yatırım uzmanı Üzeyir Doğan’dan çarpıcı dolar analizi…

Konut piyasasındaki mutsuzluk daha çok sürecek mi?

Konut piyasası son dönemlerde kötü günlerden geçiyor. Konut fiyatları, faizler, ekonomik sorunlar, kira fiyatları ve ev sahibi kiracı sorunları derken piyasa oldukça mutsuz. Peki, bugünler daha çok sürecek mi?

Konut satışlarında yeni dönem başladı! Balon fiyat artışları sönecek mi? 

Konut satışlarında yeni dönem bugün itibarıyla resmen başladı. Peki konut sektöründeki balon fiyat artışları sönecek mi? 

Benzin ve motorindeki indirimlerin ömrü kısa olacak! Akaryakıtta flaş gelişme! Sürücüler dikkat! 

Geçen hafta hem benzine hem de motorine peş peşe indirimler gelmişti. Peki akaryakıtta indirimler sürecek mi?

Alman süpermarket devi top attı! 5 bin çalışanın kaderi belirsiz

Almanya'da süpermarket devi Real GmbH iflasını açıkladı. 62 şubesi bulunan market zincirinde 5 bin çalışana ne olacağı ise henüz belli değil. İşte tüm detaylar...

BİM süt ve süt ürünlerine zam yaptı: 150 lira olan klasik beyaz peynir 215 liraya yükseldi

BİM market süt ve süt ürünlerine zam yaptı: Klasik beyaz peynir fiyatları arttı. İşte detaylar...

Yatırımcılar dikkat: Gram altında zikzak dönemi bitti! Altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir yatırımcıları tedirgin etmeye başladı. Sert yükselişten sonda düşüşe geçen gram altının seyri merakla takip ediliyor. Peki, gram altında yükseliş sürecek mi? İşte detaylar...

Son dakika depremler! 31 Mayıs deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

31 Mayıs Çarşamba günü son deprem listesi yayımlandı. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? İşte 31 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi!

ABD'li banka Citibank: Türk süpermarketleri zamları tüketiciye hemen yansıtıyor!

ABD'li bankaları arasında yer alan Citibank'ın 'Türk Süpermarket Şirketleri' isimli analiz raporundaki kritikler dikkat çekti. İşte rapora ilişkin merak edilenler...

Kirada yeni dönem: Yüzde 25 sınırı sürecek mi? 

Konut kiralarını yüzde 25 ile sınırlayan düzenlemenin süresi 1 Temmuz’da bitiyor. Fakat kulislerde bu sürenin 1 sene daha uzayacağı konuşuluyor. Peki 1 Temmuz'a kadar ve sonrasında kira artışları nasıl olacak? İşte detaylar...

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Türkiye’nin en itibarlı süpermarket markası o oldu!

Türkiye'nin en itibarlı süpermarket markası seçildi. En fazla mağazaya sahip olan o marka tercih edildi. İşte detaylar!

Son dakika deprem nerede bakılır? 14 Mayıs deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

14 Mayıs nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 14 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

bim süpermarket mi açacak Haberi

bim süpermarket mi açacak


Türkiye'de 4 bin 395 şube ile indirimli marketler zincirinin lideri olan BİM, yeni bir atak yapmaya hazırlanıyor. BİM yönetimi, File markası altında yeni bir zincir kurmak için İcra Kurulu'na yetki verdi. Türkiye'de halihazırda indirimli marketler sektöründe zincir olarak faaliyet gösteren 13 bine yakın şube bulunduğu tahmin ediliyor.


Konuyla ilgili olarak BİM'den yapılan açıklamaya göre, FİLE markası altında yeni bir perakende modelinin tasarlanması, denenmesi ve gerektiğinde uygulamaya geçirilmesi için şirketin İcra Kurulu'na yetki verildi.


Açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu'nun 10 Eylül 2014 tarihinde perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketin mevcut modelinin yanı sıra farklı bir modelin uygulanabilirliği hususunda yapılan araştırma çalışmasını değerlendirdiği aktarılarak, "Nihayetinde FİLE markası altında yeni bir perakende modelinin tasarlanması, denenmesi ve gerektiğinde uygulamaya geçirilmesi için tüm çalışmaları yapmak üzere şirketin İcra...