27 / 04 / 2024

Binance çin

Binance çin

Kripto para borsası Binance, Çin'in kripto piyasasına ilişkin düzenlemeleri sonrası yuanla işlem yapılmasını durdurmaya karar verdi. 

Binance ve Huobi, Çinli yatırımcıları kabul etmeyecek!

Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi ile dünyanın en büyük borsalarından Binance önemli bir açıklamada bulundu. Şirketler Çinli yatırımcıları kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin (BTC) entegrasyonunu tamamladığını duyurarak Lightning Network üzerinden yeni bir döneme adım attı. Haftaya Bitcoin duyurusuyla başlayan Binance, pek çok Bitcoin yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte yeni döneme adım atan Binance ile ilgili detaylar…

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Borsanın euro işlemleri için mevcut bankacılık ortağı olan Paysafe Payment Solutions Ltd, 25 Eylül tarihinden itibaren kripto para borsasını desteklemeyi bırakacağını açıkladı.

Binance'den dolar hamlesi! Para yatırma işlemleri askıya alındı

Binance'in ABD kolu düzenleyici kurumların aleyhine açılan davadan sonra dolar cinsi para yatırma işlemlerini askıya aldı.

SEC, Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti!

Paylaşılan detaylara göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dava açtığı kripto para borsası Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti.

Binance yatırımcılarının 2.2 milyar doları riskte!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açmasından sonra 2,2 milyar doların büyük bir risk altında olduğuna vurgu yaptı. İşte ayrıntılar...

SEC Binance'e ve Changpeng Zhao'ya dava açtı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ve şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya toplamda 13 suçlamayla dava açtı.

Binance’de spot işlemler neden geçici olarak durduruldu! İşte perde arkası

Popüler kripto para Binance'nin spot piyasa sistemindeki hatanın tüm dünyadaki Binance yatırımcıları için yapılan ticaret işlemlerinin durdurulmasına sebep olduğu tasdik edildi.

Dev kripto borsasında kritik gelişme! Binance’e ambargo uyguluyor!

Dev kripto borsasında kritik gelişme yaşandı. Coinbase, Binance'in kendi stablecoin'ini askıya aldı. Coinbase, BUSD alım-satım çiftini listelemeyi bıraktı. İşte haberin detayları…

Herkes bunu Konuşuyor! Binance CEO’sundan flaş Bitcoin yorumu!

Bitcoin (BTC) yeniden ivme kazanırken, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao da dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Binance'ten dev satın alım!

ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital, varlıklarını 1,02 milyar dolara kripto para borsası Binance'in ABD'deki alt şirketi Binance.US'e satacağını açıkladı.

Kriz kahini, kripto piyasasını yerden yere vurdu! Roubini’den Binance CEO'suna zehir zemberek sözler!

Dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini, dünyanın en büyük üçüncü kripto borsası olan FTX'in çökmesinin ardından kripto varlık piyasasını adeta yerden yere vurdu. Roubini, aralarında Binance'in de yer aldığı piyasanın büyük oyuncuları için “yozlaşmış” ifadesini kullandı.

Kripto para borsasında büyük kriz! İflas işlemleri resmen başladı

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance'in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, FTX'teki erimenin tam etkisinin henüz hissedilmediğini ifade ederek, "kademeli" kripto krizi konusunda kullanıcılara uyarıda bulundu. FTX'ten bugün yapılan açıklamada ise şirketin ABD’de iflas süreci başlattı

Kripto paralarda büyük deprem! Bitcoin, Ethereum ve altcoinler resmen çakıldı! Şimdi bakın! 

Binance'in FTX'i satın almaktan vazgeçmesiyle, kripto paralarda sert düşüşler gerçekleşti. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’ler ne kadar oldu? Kripto paralarda son durum ne? BTC, ETH ve XRP fiyatları ne kadar? İşte kripto piyasasındaki son durum...

Binance çin Haberi

Binance çin

İşlem hacmi olarak dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Çin’in kripto para işlemlerine katı tedbirler uygulaması ve Bitcoin madenciliğini yasaklamasından sonra kendi platformunda yuanla alım satım işlemleri yapılmasını durduracağını duyurdu. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çin merkez bankası (PBOC), 24 Eylül tarihinde kripto paraların piyasalarda geleneksel para birimleri gibi dolaşıma girmemesi gerektiğine dikkat çekerek, yurt dışındaki kripto para borsalarının Çin’deki yatırımcılara internet üzerinden hizmet sunmasını yasakladığını ve finansal kuruluşların, online ödeme ve internet şirketlerinin kripto para işlemlerini yapmasına kısıtlama getirdiğini belirtmişti. 

31 ARALIKTA ÇEKİLİYORLAR

Bu kararın ardından Binance, Çin’deki sıkı önlemlerden sonra kendi platformundaki tüketiciden tüketiciye alım satım işlemlerinde yuan kullanımını bu sene 31 Aralık tarihinde durduracağını ve Çin’deki müşterileri için “yalnızca para çekme” moduna geçeceğini açıkladı.

Binance...