03 / 05 / 2024

Bingöl Karlıova yeni park

Bingöl Karlıova yeni park

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçede iki adet büyük park yapılacağını söyledi. Belediye bünyesinde hazırlanan projelerin Çevre Ve Şehircilik Bakanlığına sunulduğunu belirten belediye başkanı Bingöl, projelerin olurunun alındığını ve önümüzdeki yıl yapım çalışmasına başlanacağını kaydetti.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: 8 büyüklüğünde depreme işaret etti ve Gökdere, Ilıca, Karlıova'yı uyardı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaptı ve Bingöl-Karlıova'ya işaret etti. İşte o açıklama...

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Bingöl'e 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi 15 Aralık 2023 tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 108 konut yer alıyor.

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!

Doğu Anadolu'da beklenen 7.2 büyüklüğündeki depremle ilgili uyarılarda bulunan Naci Görür, Hakkari bölgesinde de sıkıntı olabileceğine dikkat çekti. Görür, özellikle Bingöl-Karlıova arasında bir deprem beklediğini ifade etti.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

TOKİ'den Bingöl'e 1.172 yeni konut!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Bingöl Karlıova yeni park Haberi

Bingöl Karlıova yeni park

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçede iki adet büyük park yapılacağını söyledi.


Belediye bünyesinde hazırlanan projelerin Çevre Ve Şehircilik Bakanlığına sunulduğunu belirten belediye başkanı Bingöl, projelerin olurunun alındığını ve önümüzdeki yıl yapım çalışmasına başlanacağını kaydetti.


Söz konusu parklardan bir tanesinin yeni yapılan belediye binası yanında diğerinin ise yeni TOKİ bölgesinde yapılacağını belirten Bingöl, “Arı gibi çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız Karlıova’da geçmiş yıllarda yaşanan hizmet eksikliğini gidermek ve ilçemizi en üst seviyelere taşıyarak halkımızın refah seviyesini en iyilere taşımaktır. İlçe merkezindeki sokakların aydınlatılmaları da yetersizdir. İlçemizdeki ana sokakların ve mahalle aralarındaki sokaklarının aydınlatmaları yıllardır yetersiz olduğunu tüm halkımız biliyor. Bizlerde bu sıkıntının çözümü için belediye olarak bir çalışma yürüttük. Çalışma sonrasında çevre ve şehircilik Bakanlığına sunduğumuz proje kabul edildi. Projelerimizin kabul olmasında...