05 / 05 / 2024

Bio İstanbul gri

Bio İstanbul gri

Türkiye’nin akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış en kapsamlı ilk karma kullanımlı projesi olan Bio İstanbul, Türk gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Türkiye GRI 2014 etkinliğinin ana sponsoru oldu...

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi

İnşaatın en önemli yapı malzemelerini başında gelen çimento fiyatları merak ediliyor. 1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi.

Vestel gri cam buzdolabında 2 bin TL net indirim fırsatı! 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel, mutfaklara şıklık katan gri cam buzdolabında 2 bin TL indirim fırsatı sunuyor. Kokuları asla birbirine karıştırmayan özel soğutma sistemine sahip Vestel NFK54021 CG GI PRO 481 Lt buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

İstanbul’da kirli hava alarmı! Astım ve KOAH hastaları sakın dışarı çıkmayın!

İstanbul’da sabah saatlerinde oluşan gri bulutlar halk sağlığını tehdit ederken, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Pror. Dr. Bilun Gemicioğlu, kronik öksürük vakalarının arttığını söyledi.

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Kayar tarafından kuruldu.

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı tarafından kuruldu.

FATF Türkiye’yi gri listede bıraktı! Çok büyük itibar kaybı

Mali Eylem Görev Gücü – The Financial Action Task Force (FATF), ‘Türkiye’yi kara para aklamak ve terörün finansmanı ile mücadelede yetersiz gösterilen çabalar nedeniyle’ ‘gri listede’ bırakma kararı aldı.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Bekir Çakıcı, İsmail Aslan ve Leyla Tarhan Çelebi ortaklığında kuruldu.

MSY Nefes: İstanbul'da gri su sistemini uygulayan ilk proje! Kullanılmış sular dönüştürülecek!

MSY Nefes projesinde, gri su uygulamasıyla kullanılan sular dönüştürülecek ve farklı alanlarda kullanım sağlanacak. 

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Bio İstanbul gri Haberi

Bio İstanbul gri

Gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Bio İstanbul, 1998 yılından beri üst düzey gayrimenkul yöneticilerini dünyanın dört bir yanında bir araya getiren Global Real Estate Institute tarafından gerçekleştirilen Türkiye GRI 2014 organizasyonunun ana sponsorluğunu üstlendi. Organizasyon gayrimenkul sektörüne yön veren üst düzey yöneticilerin katılımıyla 13-14 Ocak tarihlerinde Ceylan İntercontinental Otel’de...