15 / 05 / 2024

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uysal ortaklığında kuruldu.

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Deprem Araştırma Komisyonu raporu TBMM’de onaylandı!

İzmir depreminin ardından kurulan Deprem Araştırma Komisyonu’nun hazırladığı rapor Ekim’de Meclis Genel Kurulunda görüşüldü ve onaylandı. Rapora ilişkin Doç.Dr. Bülent Özmen “Şimdiye kadar yayınlanmış olan raporların en detaylısı ve en kapsamlısı olduğu görülmektedir. Raporda 268 öneri mevcut” dedi.

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uysal ortaklığında kuruldu.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabı açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakanı Koca yaptığı açıklamada yenilenen, kapasitesi büyütülen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabının, 758 yatak ve 27 ameliyathanesiyle yakında hizmete gireceğini müjdeledi.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Kocaeli'nin kentsel dönüşüm araştırma raporu hazırlandı!

AKP Milletvekili İlyas Şeker, riskli yapıların kentsel dönüşüm sürecinde depreme dayanıklı olarak yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti. Şeker, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm araştırma raporunu hazırladı. Her yıl uluslararası deprem gerçeği ve kentleşme çalıştayını yapıyor" dedi...

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'nden Kanal İstanbul açıklaması!

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), yaptığı açıklamada bazı basın yayın organlarında yer alan "TÜBİTAK, Kanal İstanbul'a karşı" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Tarihi Cevizli Tütün Araştırma Enstitüsü hakimevi oluyor!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’nin bahçesinde yer alan tarihi "Cevizli Tütün Araştırma Enstitüsü" binası Hakimevi oluyor. Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığı hazırlattığı proje ile binanın çok yönlü sosyal tesis olarak kullanılması için harekete geçti...

Yeni Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2020 Haziran'da açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’daki en büyük yatırımlarından biri olan Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binası hakkında bilgi verdi...

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi taşınırken büyük vurgun! 

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni binasına taşınması esnasında aralarında diyaliz makineleri bulunan 10 milyon TL değerine sahip malzemeyi çalıp, sattıkları iddia edilen hastane müdürü M.G. ve 5 personel gözaltına alındı.

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uysal ortaklığında kuruldu.

Bıowaste Technologıes Araştırma Geliştirme Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
ATIK MADDE a) Yurtiçinde veya yurt dışında, kıta fark etmeksizin katı atık, kimyasal atık, biyolojik üretim atıkları ve ambalaj atıklarının toplanması, taşınması, ayrıştırılması, aktarılması faaliyetinde bulunabilir. b) Termik ve biyolojik vb. işlemlerle bertarafı ve geri kazanımı ile ilgili tesislerin, nihai dolgu alanlarının, evsel, endüstriyel, tıbbi ve her türlü atıkların toplanması, c) Bertarafı ve geri kazanılması ile ilgili tüm tesislerin ve organizasyonların kurulması ve işletilmesi, katı atıkların depolanması ve bertarafı faaliyetleri neticesinde ortaya çıkan çöp suyu ve atık suların arıtılması, değerlendirilmesi ve geri kazanımı faaliyetlerinin yapılması, bu faaliyetlerle ilgili...