19 / 05 / 2024

bir daire kaç kişiye kiralanır

bir daire kaç kişiye kiralanır

New York'ta kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.

İstanbul'da bir konut kaç otomobil ediyor?

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Erdoğdu paylaşımında İstanbul'da ortalama konutun 2,7 Toyota Corolla ettiğini belirtti.

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Daire sahibi olmak isteyenlere müjde! Rize’de bir daire satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesinde yer alan bir adet daire satılacak. Satışa ilişkin tüm bilgiler kesinleşirken, ihalenin 4 Aralık’ta düzenleneceği açıklandı.

Konutta derin kriz: 10 metrekarelik bir daire 610 Euro'ya kiralandı!

Fransa’da konut sıkıntısında kriz gün geçtikçe derinleşiyor. Öyle ki, emlakçılar 10 metrekarelik bir daireyi 610 Euro'ya kiralandığını belirtiyor.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Aile Bakanlığı'ndan değil ama başka bir nakit yardımı var! Aylık 5.137 TL nakit desteği hesabınıza yatıyor!

Aile Bakanlığı tarafından sağlanan yardımlardan birçok vatandaş faydalanmaktadır. Vatandaşlar, yardım ödemelerinin yanı sıra devletin diğer sunulan seçenekleriyle de ilgilenmektedir. Devletin sunduğu bir başka önemli seçenek daha bulunmaktadır. Detaylar için burayı tıklayabilirsiniz...

Kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı? Aynı binada bir daire 13 bin, diğeri 3 bin lira!

Aynı binada bir dairenin kirasının 13 bin lira, diğerinin 3 bin lira olduğuna dikkat çeken sektör temsilcileri, yüzde 25 kira sınırına hapis cezası gelse bile sorunun giderek büyüyeceğine vurgu yaptı. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı?

Carrfeour'da tuvalet kağıdına müthiş indirim! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bir tuvalet kağıdına indirim de Carffour'dan geldi. 32'li tuvalet kağıdının 104 TL'den satışa sundu. Vatandaş, ekonomik olarak bu avantajlı satışı değerlendirmek için Carrfeour'un indiriminin detayını öğrenmek istiyor.

Türkiye pazarına yeni bir otomobil giriyor! İşte fiyatı

Ulubaşlar Grubu şirketlerinden Ulu Motor, Çinli SKYWELL markasının ardından bir başka Çinli elektrikli otomobil üreticisi Leapmotor’la anlaştı. İşte olası Türkiye fiyatı...

Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı? Kiracı bir evde kaç sene oturabilir?

Ev sahibi ve kiracılar iyi anlaşıp herhangi bir sorun yaşamayabilirler. Ancak iyi anlaşamayanlar bazı sorulara yanıt aramaktadır. Peki “Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı?” İşte detaylar!

bir daire kaç kişiye kiralanır Haberi

bir daire kaç kişiye kiralanır


New York dünyanın pek çok yerinden okumaya ve çalışmaya gelen insanların adresi. Kentte kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.


 Ev sahibi dairesinin içine 11 tane büyük ranza yerleştirdi. Toplam 80 metrekare olan evde erkekler ve kadınlar karışık olarak kalabilecek. ABD’li yetkililer ise bir evin bu şekilde kiralanmasının yasalara aykırı olduğunu belirttiler. Ev sahibinin belirttiği koşullara göre eve giren bir kişi en az 6 ay kalacak şekilde kira kontratı yapmalı. Evin içinde alkol almak kesinlikle...