29 / 04 / 2024

Bir Ülke: İspanya

Bir Ülke: İspanya

Akfen'in Ankara'daki konut projesi Bulvar Loft, 28. Ankara Uluslararası Film Festivalinde "Bir Ülke: İspanya" seçkisine sponsor oldu.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yabancıların Türkiye talebi bitti mi? Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 46,2 azaldı!

Türkiye, yabancı uyruklu vatandaşların konut talebinin yüksek olduğu bir ülke olarak dikkat çekiyor. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? Yabancıların Türkiye talebi bitti mi?

Ünlü doktordan tahliye davası isyanı: 'Bu koşullarda bir daha bu ülkeden bir ev alır mıyım? Asla!'

Uzman Doktor Dağıstan Ayan, 'Yargı süreçlerinin bu kadar uzun sürdüğü başka bir ülke var mıdır acaba?' diyerek X sosyal medya hesabından kira tahliye davasına ilişkin paylaşımda bulundu. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Türkiye savunma sanayiinde küresel aktör oldu!

Türkiye; kara, deniz ve hava araçları, uzay sistemleri, ağır ve hafif silahlar, radar ve elektronik harp sistemleri gibi alanlarda ürettiği yüzlerce ürünü ile savunma sanayiinde artık dünyada adından söz ettiren bir ülke haline geldi.

SON DAKİKA DEPREMLER! Az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman deprem oldu? 14 Temmuz 2023!

Türkiye, aktif fay hatları üzerinde bulunan bir ülke ve bu nedenle zaman zaman depremler meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, bu yaşanan depremlere ilişkin verileri düzenli olarak listeliyor.

Az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 12 Haziran 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Türkiye, jeolojik konumundan dolayı deprem kuşağında bulunan bir ülke. Bu yüzden de çeşitli büyüklüklerde pek çok deprem meydana gelebiliyor. Peki 12 Haziran 2023 gününde hangi depremler oldu? İşte detaylar!

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Türk SİHA'ları kapış kapış! Bir ülke daha aldı

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi Başkanı Daiyrbek Orunbekov, Kırgızistan’ın ANKA Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) tedarik ettiğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Bir ülke daha Euro bölgesine dahil oldu!

Balkan ülkesi Hırvatistan, kuna para birimini kullanmayı bıraktı. Hırvatistan'ın artık geçerli para birimi Euro oldu. Hırvatistan böylecek Euro bölgesinin 20. üyesi olarak karşımıza çıktı.

İspanya'da içinde 44 ev ve bir otel olan köy 260 bin Euro'ya satılıyor!

İspanya’nın kuzey batısında yer alan Salto de Castro isimli bir köyün 260 bin Euro gibi bir bedelle satışa çıkarılması uluslararası bir ilgi elde etti.

Rusya’nın gaz kozu işe yaradı! Bir ülke yaptırımları kaldırdığını açıkladı

Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş sonrası hem ABD hem de AB ülkelerinin yoğun yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rusya elindeki gaz kozunu kullanmaya başlamıştı. Kış öncesi donmaktan korkarak yaptırımlardan vazgeçen ilk ülke Hollanda oldu.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir tarih verdi: Sıkı durun 40 TL olacak!

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir son yazısında Türkiye’nin AK Parti döneminden evvel kendine yeten bir ülke olduğunu ancak artık pek çok tarımsal gıda ürününün dışarıdan ithal edildiğini anımsattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, bir ülke ile ticaret hacmimiz resmen uçacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghi ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, İtalya ile ticaret hacmini 25 milyar TL'ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Bir Ülke: İspanya Haberi

Bir Ülke: İspanya

Akfen'in Ankara'daki konut projesi Bulvar Loft, 28. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde "Bir Ülke: İspanya" seçkisine sponsor oldu.


Akfen'den yapılan açıklamaya göre şirketin Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle bu yıl 28'incisi gerçekleşecek Ankara Uluslararası Film Festivalinin "Bir Ülke: İspanya" seçkisine Bulvar Loft ile bölüm sponsoru olduğu kaydedildi.


Film Festivalinin dikkati çekici bölümlerinden birisi olan İspanya seçkisinde çok özel filmler 20-30 Nisan'da seyirciyle buluşacak.


28. Ankara Uluslararası Film Festivalinin 20 Nisan'da gerçekleşen açılışında Akfen festivale verdiği desteklerden ötürü ödüle layık görüldü.


Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme AŞ Genel Müdürü Barış Barçak, aldığı ödüle ilişkin şunları kaydetti:


"Akfen olarak, bizler ülkemize değer katan projelerimizin yanı sıra sanatın ve sanatçının desteklenmesi adına Ankara Uluslararası Film Festivali gibi son derece değerli organizasyonlara da sponsor olmayı görev biliyoruz. Öyle inanıyoruz...