27 / 04 / 2024

bireysel emeklilik gayrimenkul

bireysel emeklilik gayrimenkul

Bireysel Emeklilik katılımcıları emeklilik birikimlerini değerlendirirken, artık gayrimenkul gelirinden de faydalanabilecek.

İnşaat patronları BES’te gayrimenkul seçeneğini değerlendirdi!

Bireysel emeklilik katılımcıları fon sepetinde artık gayrimenkulü de seçme hakkına sahip olacaklar. Gayrimenkul ‘BES’lilere getiri sağlayacak. Müteahhitler ‘Potansiyel büyük’ diyor.

BES kısmi ödeme başvurusu nasıl yapılır? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES), biriken tutarın yarısını almaya imkan tanıyan kısmi ödeme uygulamasının başvuru şartları belli oldu. BES kısmi ödeme için nasıl başvurulur? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır? İşte bilinmesi gerekenler…   

BES ödemelerini aylık mı yoksa yıllık mı yapmak daha çok kazandırıyor?

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), Türkiye’de uzun vadeli tasarruf ve yatırım yapmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Katılımın her geçen gün arttığı BES’te yüksek kazanç sağlamak için ne yapılmalı. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, ödemeleri yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Yeni ev alacaklar dikkat: BES birikiminizin yüzde 50'sini kullanabilirsiniz! BES kısmen ödeme 10 soruda tüm detaylarıyla

Bireysel Emeklilik Sistemi çerçevesinde hayata geçirilecek Kısmen Ödeme Uygulaması 1 Temmuz'da başlayacak. İşte BES kısmen ödeme 10 soruda tüm detaylarıyla...

Konut, evlilik, doğal afet durumlarında birikmişin yüzde 50'si alınabilecek: BES'te yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor!

Bireysel emeklilik sistemine (BES) katılımı artırmak ve kalma süresini uzatmak amacıyla yeni düzenlemelerin yapılması gündemde. BES'te yeni dönem 1 Temmuz'da başlayacak ve bazı durumlarda birikmişin yüzde 50'si alınabilecek. İşte ayrıntılar...

BES’te kısmen ödeme şartları resmen belli oldu! Biriken tutarın yüzde 50’si alınabilecek! Konut alımı, evlilik...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), evlilik, konut alımı ve doğal afet durumlarında sistemde biriken tutarın yüzde 50'lik kısmını alma imkanı sağlayan kısmen ödeme uygulamasında başvuru şartları netlik kazandı.

BES'te kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz'da başlayacak!

Bugünkü 32496 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz’da başlayacak. Birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan bölümü, konut alımı, eğitim harcamaları için kullanılabilecek.

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi son yıllarda hızla artıyor. BES’ten emekliliği yaklaşanlar ise BES’ten emekli maaşı nasıl alınır, yatırılan parayı toplu mu yoksa maaş olarak almak mı daha iyi sorularının cevabını araştırıyor. O soruların cevabı BES Uzmanı Zeynep Candan Aktaş’tan geldi.

BES’E girerken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte bilmeniz gerekenler

Bireysel Emeklilik Sistemi son dönemde sıkça tercih edilen yatırım araçlarından biri haline geldi. Katılımcı sayısı 8 milyonu geçerken, yatırımcılar BES’e girerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. BES uzmanı ve analist Zeynep Candan Aktaş bilinmesi gerekenleri anlattı.

Uzmanı açıkladı: Aylık 1000 TL ile BES'te fon dağılımı nasıl yapılır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e yatırım yapanlar, birikimlerini en çok nasıl değerlendireceklerini araştırıyor. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ayda bin TL yatıranların fon dağılımını nasıl yapması gerektiğini açıkladı.

BES'e girmeden önce bunları öğrenin! Bilmeniz gereken 4 hayati kural

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi her geçen gün artıyor. 8 milyondan fazla katılımcının olduğu BES’te bazı noktaların hala yanlış anlaşıldığını belirten Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu X sosyal medya hesabından bilinmesi gerekenleri paylaştı.

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

BES’te 1 Ocak'tan itibaren yeni dönem başladı...

1 Ocak 2024’ten itibaren geçerli olan uygulama kapsamında Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıları sözleşmelerini bankalara teminat olarak gösterecek, bankalardan uygun faiz ve şartlar ile kredi kullanabilecekleri kaydedildi. Başvuru şartları ve haberin detayları...

Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ile ilgili genelge Resmi Gazete'de!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından tasarlanan "Bireysel Emeklilik Sözleşmesinden Kaynaklı Alacağın Devri Hakkında Genelge" Resmi Gazete'de yayımlandı.

bireysel emeklilik gayrimenkul Haberi

bireysel emeklilik gayrimenkul

13 milyar TL’yi aşan fon büyüklüğü ile Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu’na yer vermeye başlayarak, katılımcılarının alternatif yatırım arayışına yanıt verecek yepyeni bir fırsat daha sunuyor. Katılımcılar, emeklilik birikimlerini değerlendirirken, artık gayrimenkul gelirinden de faydalanabilecek.


Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonuna yer vermeye başlayarak katılımcılarının alternatif yatırım arayışına yanıt verecek yepyeni bir fırsat daha sunmaya başladı.


19 Temmuz itibarıyla, farklı yatırım tercihlerine uygun emeklilik yatırım fonlarının portföylerine eklenen Gayrimenkul Yatırım Fonu için, 19 Haziran - 18 Temmuz tarihleri arasında nitelikli yatırımcılardan talep toplanarak, 440 Milyon TL büyüklüğünde bir fon ihracı gerçekleştirildi. İlk yatırımlarını Antalya ve Ankara illerinde yer alan iki ayrı ticari gayrimenkule yapan fonun dahil...