30 / 04 / 2024

Bişar Yüce

Bişar Yüce

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar Yüce tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi' nde kuruldu.

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Türkiye’nin yıl sonu ihracat hedefi 265 milyar dolar!

Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, yıl sonunda 265 milyar dolarlık ihracata ulaşmayı hedeflediklerini belirterek "Gelecek beş yıllık dönemde de ekonomi politikalarının en temelinde yine ihracat olacak" şeklinde konuştu.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Migros'tan çılgın fırsat! Bulaşık makinesi ürünlerine yüzde 25 indirim! Bu fırsat bir daha gelmez sakın kaçırmayın!

Migros'un 18-19 Mart kampanyasına ilgi bi hayli yüksek oldu. Yarın son gününe girilecek kampanyanın detayları araştırılıyor. 

Altın fiyatları çarşıyı pazarı karıştırdı! Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, kasım ayını düşüşle kapatırken, aralık ayında çarşıyı pazarı karıştırdı. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ons altın 1769 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları....

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Demirhan, Ömer Faruk Demirhan, Yaşar Semih Demirhan ve Yılmaz Yüce ortaklığında kuruldu.

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Halkalı'da 70 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız, Yaşar Yıldız ve Hüseyin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Bişar Yüce Haberi

Bişar Yüce

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar Yüce tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi'nde kuruldu. 


Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...