29 / 04 / 2024

bitcoin neden yükselmiyor

bitcoin neden yükselmiyor

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin neden yükselemiyor? İşte kripto paraların şahında son durum..

Dolar neden yükseliyor sorusuna, vatandaştan cevap!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından uygulanan enflasyonla mücadele programına rağmen dolardaki artış devam ediyor.  Peki dolar neden yükseliyor? Vatandaş sosyal medya üzerinden bu sorunu cevabını bakın nasıl verdi.

Bitcoin'de yükseliş devam ediyor! 52 bin doları test edecek!

Bitcoin, geçtiğimiz haftalardan bu zamana kadar yüzde 13'lük bir artış ile birlikte bugün 48.200 dolar seviyesinden, Ethereum ise yüzde 10'luk bir yükseliş ile 2.500 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Bitcoin'de ETF rüzgarı sona erdi mi? Bitcoin fiyatı yüzde 20 geriledi...

İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının 11 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesinden bu zamana kadar, Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 oranında geriledi ve yeniden 40 bin doların altını görmüş oldu. İşlem hacmi en yüksek olan kripto para biriminde düşüşün devam ettiği kaydedildi. 

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Bitcoin'de yükseliş devam eder mi?

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Buna göre, bitcoin fiyatları, 44 bin doları geçerek geçtiğimiz 21 ayın zirve seviyesine geldi. Piyasa değeri, 1,59 trilyon dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

“Bitcoin 2030 yılında 1 milyon dolar olacak” iddiası heyecan yarattı!

Kripto para uzmanı Georgi Manolov, Bitcoin'in 2030 yılına gelmeden 1 milyon doları aşabileceğini öne sürdü. Manolov, Bitcoin'in değerinin önümüzdeki yıllarda hızla yükseleceğini ve 2030 hedefine ulaşabileceğini savundu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Kripto para piyasalarında neler oluyor? Bitcoin’de yükseliş ne zaman başlayacak?

Kripto para piyasalarında hareketli günler devam ediyor. En çok tercih edilen kripto para birimlerinden Bitcoin, zor geçen bir haftanın ardından haftanın ikinci gününde 26 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Merkez Bankası enflasyonun neden yüksek olduğunu açıkladı!

TCMB’den neden enflasyonun yüksek olduğuna ilişkin bir açıklama geldi. Tüketici enflasyonun tarihsel temmuz ayı eğilimine kıyasla yüksek bir artış yaşadığını paylaşan TCMB, bu gelişmede vergi artışlarının yanında, liradaki değer kaybının ve ücret artışlarının etkili olduğunu ifade etti.

Dolar neden sürekli tırmanıyor? İslam Memiş'ten o tarihe dikkat edin!

Doların yükselmesinde etkili olan faktörler merak ediliyor. Son dönemlerde dolar kurunun birden artışı, dolarla ilgili birçok soruyu beraberinde getiriyor. Bu sorulardan biri de doların neden yükseldiği ve yükselişinin ne zaman duracağı oldu. İslam Memiş konuyla ilgili tarih önemli tarih verdi…

Ünlü ekonomist tek tek anlattı: Faiz arttığı halde dolar neden yükseliyor?

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, TCMB'nin politika faizini yükseltmesinden sonra döviz kurunda yaşanan artışın nedenlerini tek tek açıkladı. İşte detaylar...

bitcoin neden yükselmiyor Haberi

bitcoin neden yükselmiyor

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para birimi Bitcoin'de son durum ne oldu? Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin yükselecek mi?  Bitcoin düşecek mi? Merak edilen soruların yanıtlarını Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü verdi. 

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü yaptığı açıklamada "Bu hafta Fed öncesi ABD 10 yıllık tahvil fiyatlamalarındaki sapmalar derken risk iştahı bir türlü toparlanamıyor. Bitcoin de bununla birlikte 40.000$ seviyesini kırmazken, yönsüzlük devam ediyor." ifadelerini kullandı.

İşte Beste Naz Süllü'nün konuyla ilgili açıklamaları...

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü yaptığı değerlendirmede: "Uzun süredir iyi haberler duymaya hasret çeken piyasada gün geçmiyor ki bir risk artmasın. Çin’de artan Covid vakalarına karşılık önlemlerin sıkılaştırılması,  bunun üzerine üretimin düşeceği beklentileri ile petrol fiyatlarının gerilemesi, bu hafta Fed öncesi...