20 / 07 / 2024

bitcoin neden yükselmiyor

bitcoin neden yükselmiyor

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin neden yükselemiyor? İşte kripto paraların şahında son durum..

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Konut sektörü artan maliyetlerle boğuşuyor! Fiyatlar neden yükseliyor?

Konut sektörü artan maliyetlerle boğuşuyor. İnşaat malzeme fiyatlarındaki artışlar, iş gücü kıtlığı projelerin bütçelerini zorluyor. Peki fiyatlar neden yükseliyor?

Gram ve çeyreği olanlar aman dikkat! Hayal kırıklığı yaratan altın neden yükselmiyor, elinde altın olan ne yapmalı?

Açıklanan rakamlara göre üç ayda yalnızca yüzde 3,8 prim yapabilen altın neden yükselmiyor? Elinde altın olanlar ne yapmalı? 

Uzmanından korkutan açıklama: Yerli yatırımcı perişan! Kripto düşüyor, gram altın yükselmiyor, faiz yetmiyor!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirerek yerli yatırımcının perişan halde olduğunu söyledi. 

Altın zincirlerini kırdı! Rekora koşuyor! Altın neden yükseliyor?

Gram altın da yükseliş devam ediyor. Gün içinde 2503 liraya kadar yükselen gram altın rekora bir adım daha yaklaştı. Peki altın neden yükseliyor?

Dolar neden yükseliyor? Ekonomist Mahfi Eğilmez tek tek açıkladı! Dolar yatırımcıları dikkat!

İktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez, dolar/TL kurundaki yükselişin nedenlerini tek tek açıkladı. Dolar neden yükseliyor? İşte o açıklama...

Dolar neden yükseliyor? İslam Memiş'ten son dakika dolar yorumu geldi!

Dolar/TL kuru yükseliş trendine geçti. Bugün dolar 32,41 TL'ye yükseldi. Peki dolar neden yükseliyor? Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten son dakika dolar yorumu geldi.

Ünlü ekonomist sordu: Enflasyon hedefi yüzde 38 ise köprü otoyollara neden yüzde 60 zam yapıldı?

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine, gece yarısından itibaren uygulanmak üzere zam geldi. Zamların yüzde 60’ı bulması üzerine Ekonomist Şenol Babuşçu, “Enflasyon hedefi yüzde 38 ise köprü otoyollara neden yüzde 60 zam geldi” diye sordu. Vatandaş bakın ne dedi?

Dolar neden yükseliyor sorusuna, vatandaştan cevap!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından uygulanan enflasyonla mücadele programına rağmen dolardaki artış devam ediyor.  Peki dolar neden yükseliyor? Vatandaş sosyal medya üzerinden bu sorunu cevabını bakın nasıl verdi.

Bitcoin'de yükseliş devam ediyor! 52 bin doları test edecek!

Bitcoin, geçtiğimiz haftalardan bu zamana kadar yüzde 13'lük bir artış ile birlikte bugün 48.200 dolar seviyesinden, Ethereum ise yüzde 10'luk bir yükseliş ile 2.500 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Bitcoin'de ETF rüzgarı sona erdi mi? Bitcoin fiyatı yüzde 20 geriledi...

İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının 11 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesinden bu zamana kadar, Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 oranında geriledi ve yeniden 40 bin doların altını görmüş oldu. İşlem hacmi en yüksek olan kripto para biriminde düşüşün devam ettiği kaydedildi. 

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

bitcoin neden yükselmiyor Haberi

bitcoin neden yükselmiyor

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para birimi Bitcoin'de son durum ne oldu? Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin yükselecek mi?  Bitcoin düşecek mi? Merak edilen soruların yanıtlarını Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü verdi. 

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü yaptığı açıklamada "Bu hafta Fed öncesi ABD 10 yıllık tahvil fiyatlamalarındaki sapmalar derken risk iştahı bir türlü toparlanamıyor. Bitcoin de bununla birlikte 40.000$ seviyesini kırmazken, yönsüzlük devam ediyor." ifadelerini kullandı.

İşte Beste Naz Süllü'nün konuyla ilgili açıklamaları...

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü yaptığı değerlendirmede: "Uzun süredir iyi haberler duymaya hasret çeken piyasada gün geçmiyor ki bir risk artmasın. Çin’de artan Covid vakalarına karşılık önlemlerin sıkılaştırılması,  bunun üzerine üretimin düşeceği beklentileri ile petrol fiyatlarının gerilemesi, bu hafta Fed öncesi...