14 / 05 / 2024

BMW X1 Nisan 2022 fiyat listesi

BMW X1 Nisan 2022 fiyat listesi

BMW X1, atletik tasarımı, çevikliği ve yenilikçi teknolojileriyle sürücülere maksimum konfor sağlıyor. Peki BMW X1 fiyatları kaç lira? Piyasadaki en ucuz BMW X1 ne kadar? İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

ODMD açıkladı! Türkiye'de en çok satılan elektrikli otomobiller belli oldu...

Türkiye elektrikli otomobil pazarında nisanda en çok satılan araç 3 bin 3 adet ile Togg oldu. Buna göre, elektrikli otomobil pazarına model bazlı bakıldığında nisanda satışlarda Togg T10X'in ardından 739 adetle SsangYong Torres ve 361 adetle BMW X1 bulunuyor.

BMW’den X Serisi’ne eylül müjdesi! Eylülde bu modellere zam gelmedi!

BMW, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bazı modellerine zam yapan BMW, bazı modellerine indirim yaptı ve bazı modellerinde de ağustos ayı fiyatıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, X1 ve X2 serilerine de zam gelmediği öğrenildi.

BMW X Serisi’ne akılalmaz zam geldi! İşte güncel BMW X Serisi fiyatları...

BMW’den X Serisi’nden bir modele sahip olmak isteyenlere kötü bir haber geldi. BMW; X1, X2, X3 ve X7 modellerine zam yaptığını duyurdu. BMW’den gelen bu haberin ardından bu modellerin yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

BMW’den son dakika zammı! 3 modele birden üst üste zam geldi!

BMW; İX, İX1 ve İX3 modellerine zam yaptığını duyurdu. Ağustos ayı kapsamında gelen zamların ardından bu modellerin yeni fiyatları merak konusu oldu.

BMW İX Serisi’nde şok fiyat! En ucuz İX modeli belli oldu!

BMW’nin İX Serisi kapsamında yer alan İX, İX1 ve İX3 modellerinin yeni fiyatları açıklandı. Aynı zamanda, en ucuz İX modeli de belli oldu.

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

BMW İ Serisi’nde çılgın fiyat! BMW İ Serisi’nin fiyat listesi açıklandı!

BMW; İ4, İ7, İX1 VE İX3 modellerinin yeni fiyatını takipçileriyle paylaştı. BMW’nin tüm modellerinin yeni fiyatını merak edenlerin resmi internet sitesinden öğrenebileceği belirtildi.

Dengeli ağırlık dağılımı ile BMW İX1 bayilerde

Şık ve modern iç tasarımlar sunar. Ayrıca, en son teknolojileri kullanarak akıllı bilgi-eğlence sistemleri, dijital gösterge panelleri ve gelişmiş sürüş yardımcıları gibi özellikler sunar. Peki BMW İX1 17 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Sportif ve çevik BMW X1 sizi kendisine hayran bırakacak! Saygınlığı ön planda BMW X1 bayilerde

Hayalinizde bir BMW almak varsa, Borusan Otomotivin BMW Yetkili Satıcı Garantisi ile en çok 2 seneye kadar garanti kapsamında kullanma ve BMW'ye sunulan garanti paket alternatiflerini kullanma imkanını kaçırmayın. İşte 02 Mayıs 2023 fiyat listesi

BMW'den 2023'e damga vuracak kampanya! Tüm modellerde yüzde 30 indirim! Bu tarihi kaçırmayın

Dünyanın en prestijli otomobil firması BMW yeni kampanyasını duyurdu. 10 Nisan -31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olmak üzere, 36 ay veya 80.000 km’yi geçmemiş tüm BMW otomobiller için %30’a varan indirim sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde.

Performansın sınırlarını BMW M serisi ile zorlayın! İşte 22 Nisan 2023 fiyat listesi

İster hafta sonları sürmesi eğlenceli bir araba, ister kendini ifade eden günlük bir sürücü arıyor olun, BMW M Serisi mükemmel bir seçimdir. Bir BMW M Serisi araca sahip olmak, performansı ve lüksü takdir ettiğinizi gösteren bir statü sembolüdür. Peki 22 Nisan 2023 fiyatı nedir

Rahat bir sürüş deneyimi yaşamak istiyorsanız BMW X7 size hitap ediyor demektir

Mükemmel sürüş deneyimi açısından BMW, X7 modelinde mükemmel sürüş özellikleri sunar. Hassas yönetimi, dinamik sürüş deneyimi ve yüksek performansı ile konforlu bir sürüş sağlar. Peki 22 Nisan 2023 fiyat listesi.

Sürüş keyfi en yüksek araç BMW Z4 bayilerde alıcılarını bekliyor! 20 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW Z4'ün en iyi özelliği, sürücü odaklı tasarımı ve yüksek performanslı sürüş deneyimi sunmasıdır. Z4, sportif görünümü, güçlü motor seçenekleri, hızlı ivmelenme ve hızlanma, hassas direksiyonu ve mükemmel yol tutuşu ile sürücülerin adrenalin dolu bir sürüş keyfi yaşamasını sağlar. Peki 20 Nisan 20

BMW X1 Nisan 2022 fiyat listesi Haberi

BMW X1 Nisan 2022 fiyat listesi

BMW X1, atletik tasarımı, çevikliği ve yenilikçi teknolojileriyle sürücülere maksimum konfor sağlıyor. BMW X1, 1 sDrive18i ve sDrive16d olmak üzere 2 farklı motor seçeneğine sahip. 

BMW X1'in opsiyonları arasında sürüş asistanı, dur kalk işlevli kamera tabanlı kontrol sistemi, park asistanı, LED sinyal lambaları, akıllı axcil durum çağrısı, şehir içi fren fonksiyonlu yaklaşma kontrolü ve aktif koruma çarpışma özellikleri yer alıyor. Standart donanımlarda yokuş iniş kontrolü bulunuyor. 

BMW X1'in temel donanım özellikleri şu şekilde: 

Üç kollu tasarıma sahip standart direksiyon, siyah deriden direksiyon simidine ve 375 milimetre çapa sahip. Standart ön koltukların yüksekliği ve sırtlık açısı ileri ve geri pozisyonu ve başlık yüksekliğiyle birlikte manuel olarak ayarlanabilir özellikte. Bunların yanı sıra,

-17 inç, V kollu, stil 560 haff...