29 / 04 / 2024

bob hope california

bob hope california

ABD'de yaşamını yitiren ünlü komedyen Bob Hope'un California'daki UFO şeklindeki evi 50 milyon dolara satılacak...

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Milyon dolarlık dev arazide sır perdesi aralandı! Bir grup milyoner sıfırdan şehir inşa etmek istiyor!

California’nın kuzeyinde bulunan kırsal alandaki büyük bir arazi 2018’de satın alınarak ayrıntıları sırra kadem basarken, milyon dolarlık dev arazi hakkındaki sır perdesi bu hafta aralandı. Peki bu araziye ne olacak? Bu araziyi kimler, niçin aldı?

Fed faizi beklendiği kadar erken düşürmeyecek!

Bridgewater Üst Yatırım Yöneticisi (CIO) Bob Prince, enflasyonla mücadelenin sona ermekten oldukça uzak olduğunu ve çekirdek enflasyonu düşürmenin gerçekten çok zor olacağı uyarısını yaptı.

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Dünya 5G teknolojisine odaklandı! Silikon Vadisi'nden 75 milyon dolar yatırım

California, 19 Nisan (Reuters) - Silikon Vadisi 5G çip girişimi EdgeQ Inc Çarşamba günü, şirketin teknolojisini Telekom operatörleri de dahil olmak üzere müşterilere satmaya başlamasıyla birlikte üretimdeki artışı finanse etmek için 75 milyon dolar topladığını söyledi.

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

Bir işten çıkarma patlaması da Disney'den! 7.000 kişi işsiz kalacak

Disney, şirket genelinde maliyetleri azaltmak için 7.000 işçiyi işten çıkarmayı planlıyor. CEO Bob Iger Çarşamba günü yaptığı bir kazanç görüşmesinde haberi duyurdu ve hareketin "bugün karşı karşıya olduğumuz zorlukları ele almak için gerekli" olduğunu belirtti.

Sokakları sindiren bir güç arzusu Harley Davidson Fat Bob 15 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vivid Black, Gunship Gray, White and Pearl renkleriyle dikkat çeken Harley Davidson Fat Bob fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Fat Bob 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Harley Davidson Street Bob fiyatları ne kadar? Harley Davidson Street Bob 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

Harley Davidson Street Bob fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı yeni bir gezi motosikleti almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Harley Davidson Street Bob 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

California'da kapanan ticari yapılar konuta dönüştürülecek!

ABD'nin Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, eyalet genelinde konut fiyatlarının ve kiraların aşırı artmasına çözüm üretmek için hızlı ve uygun maliyetli ev yapımının önünü açacak karar için imza attı.

Tesla’nın başı elektrikli otomobille dertte! Karanlıkta iyi görmüyor mu?

ABD’de iki hafta arayla iki Tesla marka aracın iki motosiklete arkadan çarpması olayı, otonom sürüş sisteminin güvenliği konusunda şüphe yarattı. Aynı günlerde California yargısı ise otonom sürüş sistemiyle ilgili yanıltıcı reklam yaptığı iddiasıyla şirket hakkında soruşturma başlattı.

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Arslan Ramzan ve Shıza Jamıl ortaklığında kuruldu.

bob hope california Haberi

bob hope california


İngiltere'de dünyaya gelen ve ABD'de yaşamını yitiren ünlü komedyen Bob Hope'un mimar Jonh Lautner tarafından tasarlanan, UFO şeklindeki  evi 50 milyon dolara satışa sunuldu. California'nın Palm Springs kentinde yer alan UFO ev, 300 kişi kapasiteli parti terası, tenis kortu, 6 yatak odası, 22 kişilik toplantı odası ve 60 kişilik sinema salonuna...