05 / 05 / 2024

bodrum estetik ve detoks oteli

bodrum estetik ve detoks oteli

Mart 2012'de, yeme içme ve eğlence sektöründe hizmet vermeye başlayan D.ream'i kuran Ferit Şahenk; mekan adına ne ver ne yok alacak gibi görünüyor! Neredeyse 85 işletmeye ulaşan Şahek'in, Bodrum'da estetik ve detoks oteli açıyor...

Bodrum'daki 10 bin bina için flaş karar: Protokol imzalandı!

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Bodrum’da 10 bin binanın depreme karşı dayanıklılığında inceleme yapacak. Peki neler değerlendirilecek?

Pasifik GYO Next Level İstanbul, Bodrum, Kemer ve Country projelerinin değeri 28.5 milyar TL!

Pasifik GYO tarafından Next Level İstanbul, Next Level Bodrum, Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin yıl sonu değerleri açıklandı. İşte proje proje o rakamlar...

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Aybüke Pusat'ın reklamlarında rol aldığı hummel Mindful Training Koleksiyonunun fiyatı ne kadar?

Estetik ve sürdürülebilir tasarımları spor ile bir araya getiren hummel, Mindful Training koleksiyonuna Danimarka’dan gelen yeni parçaları da ekleyerek İskandinav minimalizmi ile genişletmeyi sürdürüyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar, kaç TL?  İşte 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Ev almak hayal olduysa, bu habere mutlaka bakın! 8 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi..

Hafif çelik yapılar, işinde ehil mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 8 Eylül 2022 Çelik yapı fiyat listesi!

Hem sağlam, hem de uygun fiyatlı bir ev sahibi olmak istemez misiniz? 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Hafif çelik yapılar, mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Katlanabilen telefon Huawei P50 Pocket 3 bin 498 TL indirim! Esnek, estetik ve güçlü! 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Huawei, katlanabilen akıllı cep telefonu Huawei P50 Pocket'a 3 bin 498 TL indirim uyguladı. Dual-Matrix kamera tasarımı, 66 W hızlı şarj ve 120 Hz True-Chroma ekran ile ön plana çıkan Huawei P50 Pocket fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Resmi Gazete'de yayımlandı: Bodrum, Urla ve Çaycuma’daki o taşınmazlar satıldı!

Bugünkü 31741 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan karara göre Bodrum, Urla ve Çaycuma'da toplam 106 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz 543 milyon TL'ye satıldı.

Bodrum'da gayrimenkullerin rayiç bedeli bir tıkla öğrenilecek!

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan anlaşma ile ilçede yaşayan vatandaşlar, emlak gayrimenkullerin rayiç bedellerini kolay bir şekilde öğrenebilecek. 

bodrum estetik ve detoks oteli Haberi

bodrum estetik ve detoks oteli

Mart 2012'de, yeme içme ve eğlence sektöründe hizmet vermeye başlayan D.ream'i kuran Ferit Şahenk; mekan adına ne ver ne yok alacak gibi görünüyor! Neredeyse 85 işletmeye ulaşan Şahek'in, 'sağlık turizmi' mevzuunda da sessiz sedasız büyüdüğünü öğrendim! Sosyetenin, toksinlerinden arınmak için Bodrum veya yurt dışındaki merkezlere gitmesine razı olmayan Ferit Bey; İstanbul Ulus'ta 'D-Life' adını verdiği bir detoks merkezi açmıştı. Ancak bu, buzdağının görünen yüzüymüş meğer! Bodrum Cennet Koyu'ndaki Atami Otel'i satın alan Şahenk, burasını ünü dünyaya yayılacak bir güzellik oteli haline getirmeyi planlıyormuş. 


DR. CHENOT'UN TEKNİKLERİ BODRUM'DA UYGULANACAK 

Ferit Bey; kendisi ve eşinin gittiği, dünya jet-set'inin de müdavimi olduğu İtalya'daki dünyaca ünlü güzellik merkezi Hotel Palace Merano'dan feyiz almış. Üstelik Bodrum'daki oteli için; 40 yılı aşkın süredir kendi geliştirdiği teknikler ile...