02 / 05 / 2024

bodrumda kaç evi su bastı

bodrumda kaç evi su bastı

İlçeye bağlı Güvercinlik Mahallesi'nde bulunan DSİ'ye ait içme suyu ana isale hattında, henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlama sonucu 20'ye yakın ev ve iş yerini su bastı...

Ev sahipleri dikkat! Emlakçıların yeni oyunu ortaya çıktı! 'Bu fırsatı kaçırmayın' ilanının arkasından bakın ne çıktı?

Pendik'te bir emlakçı ev sahibinden habersiz 'bu fırsatı kaçırmayın, fırsat kaçmaz' başlığı ile yayımlandığı evi bir çok kişiye satarak vatandaşları dolandırdı. 

Kiraladığı evi tekrar kiralayana 94 bin 622 lira ceza! Kiralık konutlarda büyük problem!

İstanbul Arnavutköy'de, kiraladığı evi başka yabancı uyruklu şahıslara para karşılığında kiraladığı tespit edilen Çinliye 94 bin 622 lira ceza kesildi.

Kiracılar dikkat! Tahliye taahhütnamesinde boş kağıdı imzalayan yandı! Evden çıkmak zorunda kalacaksınız...

Milyonlarca kiracıyı yakından ilgilendiren Tahliye taahhütnamesiyle ilgili detay ortaya çıktı. Kiracı tarihi olmayan boş kağıdı imzaladığında evi tahliye etmek zorunda kalacak.

Türkiye'de bir kişinin kaç evi var?

Türkiye'de konuta erişimde sıkıntılar devam ediyor. Konut satışlarında düşüş yaşanırken konut ve kira fiyatları artıyor. Kiracıların oranındaki artış, aynı zamanda kendi evinde oturanların sahip olduğu konut sayısının arttığını da gösteriyor.

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Ev kiralamada yeni boyut: Evi pansiyona çevirdiler, ranza başına 3.500 TL istediler!

Ev sahiplerinden yeni kiralama trendi evi pansiyona çevirmek. Bazı ev sahipleri artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. Ranza başına ise 3.500 TL istiyorlar.

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

Artçı depremler büyük depremin şiddetini azaltır mı? Kaç şiddetinde deprem hissedilir?

Artçı depremlerin büyük depremlerin şiddetini azaltma özelliği var mı? Kaç şiddetindeki depremler evi yıkar? bu ve benzeri sorular vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL?

Gündemde adı sıkça duyulan konteyner ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, 35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı? Kiracı bir evde kaç sene oturabilir?

Ev sahibi ve kiracılar iyi anlaşıp herhangi bir sorun yaşamayabilirler. Ancak iyi anlaşamayanlar bazı sorulara yanıt aramaktadır. Peki “Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı?” İşte detaylar!

Krediyle ev alıp depremde evi yıkılanların durumu ne olacak? Bu habere çok şaşıracaksınız!

Meydana gelen depremlerde evi yıkılan vatandaşlar şimdi de başka bir problemle karşı karşıya. Depremin yaşandığı bölgelerde satın alınan birçok konutun kredi taksit ödemesi devam ediyor. BDDK bu çerçevede ödemeleri 6 ay erteledi. Fakat ilgili sürenin sonunda bankaların nasıl bir adım atacağı şu an i

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

bodrumda kaç evi su bastı Haberi

bodrumda kaç evi su bastı

Bodrum'da, Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait içme suyu hattında patlama meydana geldi.


İlçeye bağlı Güvercinlik Mahallesi'nde bulunan DSİ'ye ait içme suyu ana isale hattında, henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlama sonucu 20'ye yakın ev ve iş yerini su bastı.


Sokakta park halindeki bazı araçlar tazyikli su nedeniyle sürüklenirken akıma kapılan bir köpek ve kaplumbağa ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı.


Bodrum-Milas karayolunun bir süre trafiğe kapandığı patlamada yol, belediye ve polis ekiplerinin çalışmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.


Güvercinlik Mahallesi Muhtarı Mehmet Gereme, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede daha önce de patlamaların meydana geldiğini ve vatandaşların artık tedirgin olduğunu söyledi.


Bölgede DSİ ekiplerinin çalışma yaptığını belirten Gereme, "Bu çalışmaların hızlandırılması gerekiyor. Ayda en az iki kez patlama oluyor. Patlama sonrası çok sayıda ev ve işyeri sular altında kaldı"...