09 / 05 / 2024

Boğaçayı nasıl

Boğaçayı nasıl

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Konut satışları açıklandı, rakamlar gün güzüne çıktı! Bu konutları kim, nasıl alıyor? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayına yönelik konut satışlarını açıkladı. Verilere göre; 105 bin 394 konut satışı yapıldı. Peki bu konutları kim, nasıl alıyor?

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

Boşanma durumunda çiftler arası mal paylaşımı nasıl yapılır? Mal paylaşımı davası nasıl açılır?

Boşanma sürecinde merak edilen konulardan bir de mal paylaşımdır. Mal paylaşımı davası açılarak, çiftler arasında bazı mallar paylaştırılır. Peki mal paylaşımı nasıl açılır, mal paylaşımı davası nasıl açılır ve hangi mallar paylaşılır? İşte boşanma sürecinde mal paylaşımı detayları…

Kira artışı nasıl hesaplanır? Ağustos kira artış oranı ne zaman belli olacak? 

TÜİK tarafından açıklanacak temmuz ayı enflasyon verilerinden sonra kira zam oranları da belli olacak. Ev sahibi ve kiracılar 2023 Ağustos ayı konut ve iş yeri kira zam oranlarının nasıl hesaplandığını sorguluyor. Peki, Kira artışı nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

İstanbul'da 6,4 milyon konutun 153 bini hayalet ev! Boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Konut sorunu gün geçtikçe derinleşirken, hayalet evler de sık sık gündem oluyor. Hayalet evler, kkonutta arz talep dengesizliği ve kira sorununun nedenlerinden biri. Peki boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremde 1 ay geride kaldı. Bölgede TOKİ konutlarının ayakta kalması oldukça dikkat çekti. Peki deprem bölgesindeki TOKİ konutları nasıl sağlam kaldı? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tek tek anlattı...

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Bitcoin, dolar karşısında uzun bir duruşun ardından 18.000 sınırını geçti. Hareket, büyük kayıplar yaşayan kripto para birimi yatırımcıları için bir umut ışığı oldu. Peki, Bitcoin'in son saldırısı devam edecek mi, binlerce kişinin beklediği boğa sezonu yakında başlayacak mı?

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Dolar euroya meydan okuyor! Makas gittikçe açıldı! Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

Fed Başkanı mart ayından itibaren faiz artırımı kararları alırken dolar kuru hızla değer kazandı. Öte yandan Yüksek enflasyonun etkisi ile euro değer kaybediyor. Aradaki makas gittikçe açıldı. Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

TMO buğday paralarının ödeneceği tarihi açıkladı! Çiftçiler parasını nasıl alacak?

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday alım fiyatlarını Haziran ayının ilk günlerinde açıklamasının ardından çiftçiler tarlalardaki hasatlarını toplamaya başladı. TMO, ürünlerini ofise satan üreticilere paraların ne zaman ödeneceğini açıkladı. Çiftçiler parasını nasıl alacak belli oldu.

Altcoinler boğa sezonuna hazırlanıyor!

Kripto para analistleri tarafından yapılan açıklamalara göre Altcoinler boğa sezonuna güçlü giriş yapmaya hazırlanıyor.

Boğaçayı nasıl Haberi

Boğaçayı nasıl

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirterek, "Çok samimi ve iddialı söylüyorum, Kanal İstanbul projesi kadar önemli, hatta ondan daha çok konuşulacak bir projedir. Bana soruyorlar 'çılgın projeniz nedir1 diye. İşte Boğaçayı projesi" dedi Başkan Menderes Türel, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kahvaltısına katıldı. 

Toplantıda yaptığı çalışmalar ve planladığı projeler hakkında bilgi veren Başkan Türel, yaptırdıkları bütün anketlerde kentin en önemli sorununun ulaşım çıktığına dikkat çekti. 


5 YIL DONDURUCUDA KALAN YOL 


Antalya'nın trafik sorununu çözebilmek için yeni yollar, kavşaklar yaptıklarını, yapmaya devam edeceklerini anlatan Başkan Türel, ağırlıklı olarak Konyaaltı bölgesindeki projeler üzerinde durdu. Konyaaltı Liman bölgesinden, Kepez üstündeki Korkuteli Kavşağı'na kadar uzanacak Batı Çevre Yolu'nun geçmişte CHP'li iki belediye arasında yaşanan imar planı...