07 / 05 / 2024

Boğazda bir tarih daha yandı

Boğazda bir tarih daha yandı

Sultan Abdülhamit'in kızı Naime Sultan için 1876 yılında inşa ettirilen ve 2002 yılında ilkokul olarak kullanılan Ortaköy'deki Naime Sultan Yalısı, şüpheli bir yangın sonucu kullanılamaz hale gelmiş.

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

İşte İstanbul Boğaziçi'nin 1980'deki görüntüsü: 'Keşke böyle kalsaydı' diyen de oldu, 'Kokuyordu' diyen de!

İstanbul Boğaziçi'nin 1980 yılına ait bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. 62,6 bin takipçili Tarih Enstitüsü hesabından yapılan paylaşıma yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Üç ildeki 23 adet arsa satışa sunuluyor! Belediyeler bir bir tarih açıkladı!

Malatya, Isparta ve Sivas illerinde yer alan 23 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

Gram altın o tarihte 2 bin 500 TL olacak! Uzman isim tek tek anlattı

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli bir uyarıda bulundu. Altının mevcut durumda yükseliş trendine girmiş olmasına rağmen, Memiş, bu değerli metal için sabırlı olmanın gerekliliğini vurguladı. Memiş, gram altının 2500 TL seviyesine ulaşacağı tahmini bir tarih paylaştı.

Dolarla ilgili flaş tarih verildi. Elinde doları olan herkes gelsin baksın. O tarihe dikkat

Dolar fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, ekonomistlerden de dolar fiyatları hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dolar fiyatları hakkında son olarak flaş bir tarih verildi.

Bir dönemin en büyük ayakkabı firmasıydı. İflasını verdi. Bir tarih yok oldu

Bir dönemin en ünlü ayakkabı markalarından olan bir firma iflasını verdi. Marke ve fabrikalar icra yoluyla satılacak.

Dolar 30 TL olacak dedi, bir de üstüne tarih verdi. İşte o tarih

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağını dile getirerek bir de üstüne tarih verdi. İşte Geçer'in konuyla ilgili açıklamaları.

Altın alacaklar dikkat! Altında rekor tahmin. O banka tarih verdi

Altın alacak vatandaşlar altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. Ünlü bir banka tarafından altın fiyatları hakkında flaş bir tarih verildi.

Altını ve doları olanlar dikkat! Türkiye için flaş tarih verildi

Elinde altını ya da doları olan vatandaşlar ne yapacaklarını düşünüyor. Türkiye ekonomisi için flaş bir tarih verildi.

Hatice Kolçak, altında büyük bir yükseliş öngörüyor! Gram altın 400 lira birden sıçrayarak rüzgara kapılacak!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altınla ilgili tahminlerini paylaşarak yatırımcıları uyardı. Kolçak, altın fiyatlarında önemli bir artışın yaşanacağını ve bu artışın belirli bir tarih aralığında gerçekleşeceğini iddia etti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten Yeni Altın Tahmini: Altın, 1800 Zirvesine Ulaşacak mı?

Altın ve para piyasaları uzmanı ünlü İslam Memiş’ten altın hakkında yeni bir tahmin daha geldi. Altının 1800 zirvesini göreceğini söyleyen Memiş, önemli bir tarih verdi. Bunun yanı sıra olası düşüş uyarısını yaparak altın yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. İşte Memiş’in yeni gram altın tahmini…

Memur ve emekli maaşlarında flaş tarih

Asgari ücrete yapılan zamdan sonra zam bekleyen diğer çalışma grubu memurlar ve emekliler de kendi maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. Memur ve emekli maaşları hakkında flaş bir tarih açıklandı.

Boğazda bir tarih daha yandı Haberi

Boğazda bir tarih daha yandı



Boğaz'da bir tarih daha yandı


     ORTAKÖY'de ilköğretim okulu olarak kullanılan, iki katı ahşap 3 katlı, tarihi Naime Sultan Yalısı, şüpheli bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. 

     Giriş katı betonarme, 2 ve 3'üncü katı ahşap olan, tavanarası arşiv olarak kullanılan 18 derslikli Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nun zemin katındaki, kalorifer dairesinde dün saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Okul görevlileri ile çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 2 itfaiye aracı yangına ilk müdahaleyi deniz tarafından yaptı.

     Denizden...