22 / 05 / 2024

Boğaziçi Onarım İnşaat adres

Boğaziçi Onarım İnşaat adres

Boğaziçi Onarım İnşaat Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Memiş tarafından kuruldu. 

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı yapıyor! 50 KPSS puanı yeterli

İş arayanlar bu gelişmeye dikkat. Boğaziçi Üniversitesi yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi bünyesine 50 KPSS puanı ile 22 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte tüm detaylar...

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresi yapılaşmaya açılacak mı?

Boğaziçi Üniversitesi’yle ilgili dikkat çekici bir karar daha alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nıntepkilere neden olan doğal sit alanları için koruma ve kullanım şartlarını yeniden düzenleme kararı, Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi için de hayata geçirildi.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Demirel tarafından kuruldu.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Esenler Otogarı'nı İBB İştiraki İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ işletecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

Boğaziçi Onarım İnşaat adres Haberi

Boğaziçi Onarım İnşaat adres

Boğaziçi Onarım İnşaat Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Memiş tarafından kuruldu. 

Boğaziçi Onarım İnşaat Ve Dekorasyon Limited Şirketi konusu:
1.Bina ve diğer yapıların iç veya dışında onarım işlerini yapmak. Dekoratif malzemenin, bezemelerin ve süslerin montajıile inşaatlardaki bys. diğer bütünleyici ve tamamlayıcı işler (radyatörleri kaplayan ızgaraların montajı ile akustik panel, karo veya diğer malzemeleri içeren akustik işler dahil). Yer ve duvar kaplama faaliyetlerini yapmak. Parke, ahşap kaplama ve benzeri, Mermer, mozaik, karo, granit ve benzeri zemin kaplamasını yapmak, onarmak, tadilat işlerini yapmak. 2.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.Alçı alçıpan ve dekorasyon işlerini ve bunların onarım tadilat işlerini yapmak. Elektrik tesisatı işlerini yapmak veonarım tadilat işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı...